Emma Salokoski & Ilmiliekki Quartet julkaisivat joululevyn

655
lukukertaa

Emma Salokosken ja Ilmiliekki Quartetin Joulu, joulu, jul julkaistiin LP-, CD-, ja digimuodossa 18.11. Singlenä julkaistu Lahjattoman joulu on yksi levyllä kuultavasti kolmesta uudesta sävellyksestä. Yhtye kiertää Suomea kymmenen paikkakuntaa kattavalla julkaisukiertueellaan 1.12. alkaen.Jouluna olisi mukava kuunnella tuoretta musiikkia, mutta myös klassiset joululaulut kiinnostavat. Onneksi Emma Salokoski & Ilmiliekki Quartet ovat nauhoittaneet joululevyn Joulu, joulu, jul, jonka We Jazz Records julkaisee komeana ”Red & Black Marbled” -vinyylipainoksena, CD:nä sekä digitaalisesti. Albumilla kuullaan 10 kappaletta, joihin sisältyvät mm. klassikot En etsi valtaa loistoaVarpunen jouluaamuna ja Gläns över sjö och strand uusina sovituksina. Lisäksi albumilla kuullaan kolme kokonaan uutta joululaulua, joista yksi on tänään julkaistu ensisingle Lahjattoman joulu.Laulaja Emma Salokosken ja Verneri PohjolanTuomo PrättälänAntti Lötjösen sekä Olavi Louhivuoren muodostaman Ilmiliekki Quartetin yli kymmenvuotinen yhteistyö on jalostanut kokonaisuudesta äärimmäisen luonnollisesti soivan, omaäänisen yhtyeen. Heidän käsittelyssään jo aiemminkin kuullut joululaulut soivat uudella energialla, joulurauhaa kunnioittaen, mutta aina tuoreesti.Kuuntele Lahjattoman joulu Spotifyssä: https://spoti.fi/3DWMNChEmma Salokoski & Ilmiliekki Quartet: Joulu, joulu, jul -kiertue 20221.12. Kaukametsän kongressi- ja kulttuurikeskus, Kajaani2.12. Raahesali, Raahe3.12. Auditorio Miilu, Petäjävesi8.12. Malmitalo, Helsinki9.12. TTT-klubi, Tampere10.12. Hannikaisen sali, Nurmes11.12. Kulttuurikeskus Poleeni, Pieksämäki15.12. Teatteri Provinssi, Salo16.12. Kannusali, Espoo17.12. Kulttuuritila Nuijamies, Lappeenranta

facebook.com/wejazzinstagram.com/wejazzhelsinkitwitter.com/wejazzhelsinki