Hanko Soul Jazz Weekend 14.-16.8.2020

797
lukukertaa
Nina Mya.

Musiikkituottaja ja säveltäjä Jan Simons on luonut jälleen viikonlopun verran elävää soul- ja jazz-musiikkiohjelmaa Hanko Soul Jazz Weekendiin ja elokuiseen Hankoon. Kaikki bändit ja ohjelmistot ovat tuotettuja Hangon festivaalia varten. Tänä vuonna Hanko Soul Jazz Weekend järjestetään jo viidennen kerran ja ajan henkeen keskitytään kotimaisiin huippunimiin.

Jan Simons työskentelee USA:ssa tuottaen ja säveltäen musiikkia useisiin TV-sarjoihin, mm. Modern Family, Life In Pieces ja Pretty Little Liars. Simonsilla on pitkäaikainen kokemus yhteistyöstä kansainvälisten huippumuusikoiden kanssa, ja hän on työskennellyt mm. trumpetistilegenda Kenny Wheelerin, Abba-rumpali Per Lindvallin ja R&B legenda Kenneth Crouchin kanssa.

Festivaali vietetään ottaen huomioon riskiryhmiin kuuluvat ja voimassa olevat hygieniasuositukset. Pääkonsertin katsomossa on erillinen alue, jossa on kasvomaskin käyttöpakko. Koko yleisölle annetaan kasvomaskit ja kehotetaan sen käyttöön konsertin aikana.

Hanko Soul Jazz Weekend järjestetään Hangon kaupungin ja ravintoloiden yhteistyönä ja pääkonsertissa esiintyvät mm. Osmo Ikonen, Nina Mya ja Jukka Perko.

PERJANTAI 14.8 FREDAG
KADI VIJA & HÉCTOR LEPE (MEX)  Regatta  18:30
Dr. JARI PERKIöMÄKI & JOONAS HAAVISTO  Origo  20:00

LöRDAG 15.8 LAUANTAI
SOUL JAZZ ALLSTARS  Kaupungintalo Festsalen  17:00
MIKAEL JAKOBSSON  Origo  18:00
BLUES NIGHT  Grönan 21:00

SUNNUNTAI 16.8 SöNDAG
Hangon Kirkko 11:00 Hangö Kyrka
TVÅSPRÅKIG  JAZZ-GUDSTJÄNST    KAKSIKIELINEN  JAZZ-JUMALANPALVELUS