Panurama-klubin joulukonserttien vieraina Johanna Iivanainen, Mikko Iivanainen, Maria Kalaniemi sekä Timo Alakotila

968
lukukertaa

Vibrafonisti Panu Savolaisen isännöimän Panurama-klubisarjan joulukonsertin vieraiksi saapuvat suositulla Seimiyö-joulukonsertillaan laulaja Johanna Iivanainen, kitaristi Mikko Iivanainen, haitaristi Maria Kalaniemi sekä pianisti Timo Alakotila. Klubisarjan kotipaikan, Kansallisteatterin Lavaklubin lisäksi konsertti kuullaan myös Lahden Pikkuteatterissa.

Ensiesityksensä vuonna 2017 saanut Seimiyö-joulukonsertti yhdistää kaksi maamme eturivin huippumuusikoista koostuvaa huippuduoa. Tommy Tabermannin runon mukaan nimetty tunnelmallinen konserttikokonaisuus koostuu tunnetuista joulusävelmistä, jotka ovat saaneet raikkaita jazz- ja kansanmusiikkivivahteita taitelijoiden omista sovituksista. ”Joskus kaikki tapahtuu onnellisten tähtien alla ja yhteistyö sujuu mahtavasti kaikkien tukiessa toisiaan. Tämä projekti on sellainen”, kertoo Timo Alakotila nelikon yhteistyöstä. Vuonna 2018 Seimiyö-nimisellä albumillakin julkaistua ohjelmistoa värittää tällä kertaa Panu Savolaisen vibrafoni.

Alunperin keväällä 2014 alkaneessa Panurama-klubisarjassa Panu Savolaisen vieraaksi saapuu joka kuukausi suomalaisen musiikkielämän tähtiä, joiden kanssa hän luo jokaiseen iltaan oman mielenkiintoisen ja yllätyksellisen musiikillisen kokonaisuutensa. Aiemmin klubin vieraina on nähty mm. Tapani Rinne, Matti Johannes Koivu, Aili Ikonen, Minna Pensola, Timo Lassy, kansanmusiikkiyhtye JPP, Jukka Perko sekä Felix Zenger. Kuluvana vuonna klubit ovat olleet joulukonsertteja lukuunottamatta tauolla.

Konsertteja tukee Musiikin edistämissäätiö.

Panurama-klubi vierainaan Johanna Iivanainen, Mikko Iivanainen, Maria Kalaniemi sekä Timo Alakotila: Seimiyö

pe 13.12. klo 19 Kansallisteatterin Lavaklubi, Helsinki
la 14.12. klo 19 Pikkuteatteri, Lahti

Liput 20€
Ennakkoon Kansallisteatterin lippumyymälästä (Helsinki) ja Tiketistä (Lahti)

www.panusavolainen.com
www.facebook.com/panusavolainenvibes

Seimiyö-albumi Spotifyssa