Kansainvälinen Soul Jazz Weekend soi Hangossa 

1470
lukukertaa
Jukkis Uotila kuuluu Hangon muusikkokaartiin.

Musiikkituottaja ja säveltäjä Jan Simons on luonut Hankoon pitkän viikonlopun verran elävää soul ja jazz-musiikkiohjelmaa. Lähes kaikki bändit ja ohjelmistot ovat tuotettuja Hangon festivaalia varten, jolloin huippumuusikot Suomesta ja ulkomailta tapaavat ja musisoivat yhdessä.

Jan Simons tekee parhaillaan uraa USA:ssa, jossa hän säveltää ja tuottaa musiikkia TV-sarjoihin, kuten Modern Family, Life In Pieces ja Pretty Little Liars. Simonsilla on pitkä kokemus työstä kansainvälisten huippumuusikoiden kanssa, ja hän on työskennellyt mm trumpetistilegenda Kenny Wheelerin, Abba-rumpali Per Lindvallin sekä R&B/gospel legenda
Kenneth Crouchin kanssa.

Tänä vuonna Hanko Soul Jazz järjestetään kolmatta kertaa. Sitä järjestetään Hangon kaupungin ja ravintoloiden yhteistyönä ja pääkonsertissa esiintyyvät mm. norjalainen laulaja Julia Dahle Aagård, rumpali ja jazzprofessori Jukkis Uotila, kapellimestari ja basisti Jan Simons, saksofonisti Joonatan Rautio sekä Five Corners Quintet:ista tuttu pianisti Mikael Jakobsson.

Kaikkiaan viikonlopun aikana koetaan yhteensä 12 konserttia.