Kaisa Mäensivu julkaisee ensimmäisen levynsä

1512
lukukertaa

Kaisa Mäensivun johtaman Kaisa’s Machinen debyyttialbumi ’In the key of K ’ julkaistaan Eclipse Musicin kautta 7.12. 2017. Kaisa’s Machine on nuorista huippunimistä koostuva jazzkvartetti. Pianisti Mikael Myrskog, rumpali Jonatan Sarikoski, sekä saksofonisti Max Zenger yhdessä Kaisa Mäensivun kanssa luovat yhtyeen energisen soundin. Levyllä kuullaan maalailevia melodioita, kiinnostavia harmonian värejä sekä tulisia sooloja kaikilta yhtyeen jäseniltä.

Levy koostuu Kaisa Mäensivun sävellyksistä jotka ovat syntyneet viimeisen kolmen vuoden sisällä pääosin New Yorkissa, jossa Mäensivu asuu tällä hetkellä. Sävellysten tunnelma on tarkkaan määritelty, mutta tilaa on annettu musiikilliselle kommunikaatiolle ja improvisaatiolle.

Kaisa Mäensivu on valmistunut musiikin maisteriksi Manhattan School of Musicista ja on esiintynyt ja levyttänyt lukuisissa projekteissa niin kotimaassa kuin ulkomailla. Hänet on palkittu mm. Kauko Viitamäki -palkinnolla 2017. Mäensivun sävellys Some other April, josta kuullaan levyllä kvartettiversio Levels, palkittiin Esko Linnavalli -sävellyskilpailussa 2017.

Mäensivun ensimmäinen yhtye hänen omalla nimellään, Kaisa’s Machine, on perustettu vuonna 2015 ja on ehtinyt esiintyä jo Suomen suurimmilla jazzfestivaaleilla, kuten Pori jazz ja Tampere Jazz Happening.

’In the key of K’ -levyn julkistusta juhlistetaan joulukuussa Tenhon Sunnuntai-jazzklubilla 17.12 Helsingissä, sekä Tampereen Kulttuuriravintola Kivessä 19.12.

Huhtikuussa 2018 yhtye lähtee 10 keikan mittaiselle levynjulkistuskiertueelle ympäri Suomea sekä Tallinnaan.

KAISA’S MACHINE: IN THE KEY OF K
Eclipse Music 2017
Treat it well / 2. Ström / 3. Drumhum / 4. Turn & Return / 5. Good Intensions / 6. Levels

Äänitys: Matti Littunen
Miksaus: Kaj Mäki-Ullakko
Tuottaja: Jyrki Saarinen
Kaikki sävellykset : Kaisa Mäensivu

Kaisa Mäensivu – kontrabasso / Max Zenger – saksofoni /
Mikael Myrskog – piano / Jonatan Sarikoski -rummut

www.kaisamaensivu.com/machine

www.eclipse-music.net