UMOlla kaikkien aikojen vappuetkot!

1446
lukukertaa

UMO, Samuli Edelmann, Irina Björklund, Tuure Kilpeläinen ja Antti Reini järjestävät kaikkien aikojen vappuetkot Finlandia-talolla vapun aatonaattona, lauantaina 29.4.2017.

Vapun aloitukseen mitä parhaiten sopivassa konsertissa on ohjelmistona Juha ”Watt” VainionPahojen poikien lauluja. Vainio teki kappaleet alun perin 1970-luvulla salanimellä Junnu Kaihomieli, ja myös levyillä laulavat artistit esiintyivät salanimien takaa.

UMOn konsertissa kuullaan mm. kappaleet Pieni mutta teknillinen, Kun mä kuolen, Oi Jussi, Turakainen Thaimaassa ja Paljaana. Monissa kappaleissa on tuttu melodia ja pääosin navan alle sijoittuva sanoitus. Tyylikkäät ja taidokkaat big band -sovitukset ovat Mikko Hassisen ja Artturi Röngän käsialaa. Konserttipaikkana toimii arvokkuutta huokuva Finlandia-talo.

Näille vappuetkoille on 18 vuoden ikäraja. Tosikoiden sijaan suosittelemme konserttia veitikoille!

Kaikkien aikojen vappuetkot: Pahojen poikien lauluja. UMO solisteinaan Samuli Edelmann, Irina Björklund, Tuure Kilpeläinen ja Antti Reini
La 29.4.2017 klo 20:00, Finlandia-talo, Helsinki
K-18
Konserttiliput Ticketmasterista 45 € / 40 €, konserttilipun ja illallisen Finlandia-ravintolassa sisältävä Show’n Dinner 90,50 € / 86 €.

Kuvia median käyttöön löytyy osoitteesta http://www.umo.fi/pressi/

www.umo.fi  

UMO Jazz Orchestra on jazzin ja uuden rytmimusiikin parissa ammattimaisesti toimiva orkesteri, joka soittaa monipuolisesti ajan hermolla olevaa musiikkia. Luovana kokoonpanona UMO tekee erityisesti suomalaista musiikkia tunnetuksi sekä Suomessa että ulkomailla. Orkesteria pidetään yhtenä maailman johtavista big bandeista. Tilaamalla ja esittämällä mahdollisimman paljon uutta materiaalia UMO kannustaa ja tukee myös suomalaista jazztuotantoa. Orkesterin jäsenet ovat Suomen jazzmuusikoiden parhaimmistoa, ja se toimii myös jatkuvasti jazzin ja kevyen musiikin käytännön korkeakouluna kotimaamme lupaavimmille muusikoille. www.umo.fi

UMO Spotifyssa
UMO Facebookissa
UMO Instagramissa
UMO Youtubessa