Etno-Espalla myös vahvasti jazziin vivahtavaa

1048
lukukertaa
Harri Kuusijärvi Koutus on yksi Flame Jazzin kevään esiintyjistä.
Harri Kuusijärvi Koutus on yksi Flame Jazzin kevään esiintyjistä.
Koutus liki kokonaan.

Jazz-Espailijoiden kannattaa pitää korvat auki myös Etno-Espan aikaan.

Koutus on harmonikansoittaja Harri Kuusijärven, kitaristi Veikki Virkajärven, basisti Eero Tikkasen sekä lyömäsoittaja Tatu Rönkön muodostama yhtye, joka improvisaatio polttoaineenaan soittaa tuoretta ja tinkimätöntä instrumentaalimusiikkia. Nykymusiikin eri muodoista vaikutteensa ottavan yhtyeen esikoisalbumi on saanut osakseen laajaa kansainvälistä huomiota ja ylistäviä viiden tähden arvioita niin rock-, jazz- kuin maailmanmusiikkikriitikoilta. Muun muassa musiikkilehti Soundi ja amerikkalainen verkkomedia FAME nostivat levyn yhdeksi vuoden 2014 kiinnostavimmista pitkäsoitoista.

Kannattaa muuten liikahtaa ajoissa paikalle, sillä Timo Alakotila konsertoi Maria Kalaniemen kanssa Koutusta ennen klo 16.00.

Ma 17.8., Espan lava, Helsinki
17.15 Harri Kuusijärvi Koutus
Harri Kuusijärvi – harmonikka

Veikki Virkajärvi – kitara
Tatu Rönkkö – perkussiot
Eero Tikkanen – basso