Timo Hirvosen My Brazilian Heart Koko Jazz Clubilla

1263
lukukertaa
Timo Hirvonen on toinen Koko Jazz Clubin vetäjistä rumpali Jussi Lehtosen ohella.
 

Torstaina 18.4. KokoTeatterin ohjelmistossa on basisti Timo Hirvosen My Brazilian Heart -sävellyskonsertti.

Hirvonen tutustui rumpali Rafael Barataan Koko Jazz Clubilla kesällä 2012. Yhteissoitanto oli molemmille niin mieleistä, että Hirvonen päätti säveltää uutta musiikkia konserttisarjaa varten. My Brazilian Heart -kokoonpanoon päätyivät Timon seuraksi loistavat rumpali Barata, saksofonisti Joonatan Rautio ja vibrafonisti Severi Pyysalo.

”Musiikki on nimensä mukaisesti mielikuvani ja tunteeni brasilialaisen musiikin sykkeestä ja elämän asenteesta. Jazzvaikutteiltakaan ei voi, enkä halua välttyä.” Timo Hirvonen kertoo. ”Luotan vahvasti näiden soittajien intuitioon ja estetiikkaan tulkita paikoin vähäinformatiivista musiikkia. Uskon, että neljä näkemystä voi olla enemmän kuin osiensa summa.”

Konserttisarjan ensimmäisessä osassa rumpujen takana nähdään Timon pitkäaikaisin yhteistyökumppani, rumpali Jussi Lehtonen. Lisäksi yhtyeessä soittavat saksofonisti Joonatan Rautio sekä huippuvibrafonisti Severi Pyysalo.

Timo Hirvonen: My Brazilian Heart
Koko Jazz Club 
Hämeentie 3
00530 Helsinki
Ovet klo 20.00, showtime klo 21.00
Liput 15/10 €