Ainutlaatuinen Youn Sun Nah konsertoi Espoossa

940
lukukertaa
Kuva: Ankku Ronkanen/Keitelejazz 2012.
Kuva: Ankku Ronkanen/Keitelejazz 2012.

Espoo Big Band ry järjestää ensi keväänä April Jazz –festivaalin jo 27:nnen kerran. Pääkaupunkiseudun suurin jazzfestivaali ottaa varaslähdön tarjoamalla Espoon kulttuurikeskuksen Louhisalissa huipputason konsertin sunnuntaina 2.12. klo 18.00. Maailmalla kovassa nosteessa oleva ranskalaistunut korealaislaulaja Youn Sun Nah saapuu Suomeen uuden yhtyeensä kanssa.

Youn Sun Nah on erittäin omaperäinen vokaalitaituri, jota on kutsuttu jopa tämän hetken maailman parhaaksi jazzlaulajaksi. Korealaisessa musiikkiperheessä kasvanut ja myöhemmin ranskalaistunut Nah on kerännyt lukuisia palkintoja muun muassa kotimaassaan Koreassa, Ranskassa ja Saksassa. Espoon konsertissa Nah esittää otteita viimeisimmältä studioalbumiltaan ”Same Girl”, joka sisältää version muun muassa Metallican ”Enter Sandman” sekä Sound of Music elokuvan ”My Favorite Things” –kappaleista.

”Ensi kevään festivaalin tuottaminen on jo hyvässä vauhdissa, joten halusimme käyttää tarjoutuneen mahdollisuuden hyväksi ja hemmotella yleisöä varhaisella joululahjalla”, April Jazz –festivaalin johtaja Matti Lappalainen kertoo. Nah konsertoi ennen Suomeen saapumistaan Tallinnassa sekä Riiassa ja päättää pitkän Euroopan kiertueensa Espooseen. Joulukuun lopussa hän suuntaa vielä Koreaan ennen muutaman kuukauden keikkataukoa.

Youn Sun Nah Espoon kulttuurikeskuksen Louhisalissa sunnuntaina 2.12. klo 18.00 Klubitunnelmaisen Café Louhen ovet avataan klo 17.30. Liput Lippupalvelusta 25/20€

Konsertin järjestävät Suomen Ranskan instituutin tukemana Espoon Big Band ry ja Espoon kulttuurikeskus.

www.facebook.com/apriljazzfestival
http://www.facebook.com/events/195735327230726/

Artistin kotisivut ja lisätietoa:
Web www.younsunnah.com
FB www.facebook.com/younsunnah.fanpage
Youtube http://www.youtube.com/user/officialyounsunnah

Liput:
http://www.lippupalvelu.fi/checkout/event.php?eventId=LOU0212D

April Jazz on Espoo Big Band ry:n (EBB) vuodesta 1987 alkaen vuosittain huhtikuun lopussa järjestämä jazzfestivaali. Pääkaupunkiseudun suurin jazztapahtuma kerää vuosittain viiden päivän aikana yli 7000 kävijää. Tapahtuma on toiminut ponnahduslautana useille kotimaisille artisteille, joista moni on myös EBB:n omia kasvatteja, kuten Lenni-Kalle Taipale ja Marzi Nyman. Seuraava festivaali järjestetään 24.-28.4.2013. Ohjelma julkistetaan helmikuussa.
www.apriljazz.fi