Söndag Jazz mbarin terassilla

911
lukukertaa

class=”alignnone size-full wp-image-6907″ title=”sondag” src=”http://u68792.www2.webdomain.fi/wp-content/uploads/sondag.jpg” alt=”” width=”300″ height=”124″ />

Söndag Jazz -tapahtuma tuo mbarin terassille suomalaisen nykyjazzin parhaimmiston ja tummia jatsahtavia rytmejä soittavat DJ:t kesä-elokuun välisenä aikana kerran kuussa aina kellon aikaan 16-21.

Söndag Jazzia kuvaavat parhaiten sanat jazz, rentous ja aurinko. Kotimaiset ykkösketjun jazz-muusikot, sekä DJ:t toteuttavat ainutlaatuisen musiikillisen tunnelman mbarin terassille. Tyyli ja rentous kohtaavat terassilla kesäisestä säästä nauttivat ihmiset.

Viime vuonna Söndag Jazz tarjosi jälleen yhden legendaariseksi muuttuneen illan, kun avajaisiltana toteutettu jamisessio ylitti kaikki odotukset. Lavalle tuolloin nousi TY (UK), The Irrationals, Nieminen, Litmanen ja Miettinen, sekä lukuisia kotimaisia kärkimuusikoita. Myös Santanan artisteista kolme teki viisituntisen yllätysvierailun sessioissa. Illan jamit sai monet konkaritkin toteamaan, että vastaavaa ei olla Helsingissä koettu sitten edeltävän vuoden jamien. Tämän loistavan kokemuksen pohjalta tulevan kesän ohjelmistoon on taas suunniteltu jam sessiot aivan kesäkauden alkuun, itse klubin avajaisiin. Ilta toteutetaan yhteistyössä ja osana BasslinFestivaalin ohjelmistoa. Jamien pohjana tulee toimimaan kotimainen huippukokoonpano Auteur Jazz, jonka rinnalla lavalle nousevat hienot artisti nimet: Reino Nordin, Tuomo, Super Janne ja Ekow, sekä ulkomaisena vieraana Oddisee (USA /Red Bull Music Academy). Söndag Jazz toivottaa myös ulkopuoliset muusikkovieraat tervetulleiksi jam sessioihin.

Helsingin Lasipalatsilla sijaitsevaa, 245-paikkaista mbarin terassia lämmittävät aurinko ja ekosähköllä toimivat kvartsilämmittimet. Söndag Jazzeihin on vapaa pääsy ja ikäraja K-20. Terassi on auki klo 12-02, mbarin sisätila viikonloppuisin 03:een.

SÖNDAG JAZZ OHJELMA 10.6. – 5.8. 2012

10.6. BASSLINE FESTIVAL OPEN JAM SESSIOT: ODDISEE (USA / Red Bull Music Academy), AUTEUR JAZZ feat. REINO NORDIN, TUOMO, SUPER JANNE JA EKOW. DJ:t Ais-t ja A. Myllykoski.

8.7. ODDARRANG. DJ:t Lord Fatty ja A. Myllykoski.

5.8. RINNERADIO. DJ:t Bunuel ja A. Myllykoski.