Mikko Pellinen ja ajan henki

1566
lukukertaa
Kuva: V-P Lahti.

Mikko Pellinen Big Band on kuudentoista muusikon muodostama orkesteri, joka esittää säveltäjä Mikko Pellisen musiikkia. Black Box -salin konsertissa kuullaan uusien kantaesitysten lisäksi sovituksia pienyhtyeille sävelletyistä kappaleista. Konsertin otsikko ”Zeitgeist” on alun perin saksalaisten filosofien käyttämä termi, joka viittaa ajan henkeen, aikakauden kulttuurilliseen ja henkiseen ilmapiiriin. Konsertissa kuultavat kappaleet ovat saaneet alkukipinänsä tästä ajasta, missä elämme ja sen tapahtumista ja ilmiöistä. Luvassa on mielenkiintoista uutta musiikkia upeiden muusikoiden tulkitsemana!

Mikko Pellinen (s. 1983) on säveltäjä-sovittaja ja muusikko. Hän on opiskellut sävellystä mm. Kari Heinilän ja Jere Laukkasen oppilaana. Pellisen oma yhtye Mikko Pellinen Mini Big Band julkaisi debyyttialbuminsa ”Personal” vuonna 2010. Hän toimii muusikkona ja säveltäjä-sovittajana myös useissa muissa yhtyeissä (mm. HERD, Maratone Quintet ja Tribute to Ella). Jazzmusiikin lisäksi Pellinen on säveltänyt musiikkia myös teatteriin ja lyhytelokuviin.

www.mikkopellinen.com

24.11. klo 19.00 Musiikkitalo Black Box Sali Mannerheimintie 13
liput: 15/10/5 € www.lippu.fi p. 0600 900900 tai Musiikkitalon lipunmyyntipiste

Mikko Pellinen Big Band: ”Zeitgeist”
Kapellimestari Mikko Pellinen
Saksofonit: Ville Vannemaa, Petteri Hietamäki, Jussi Kannaste, Pekka Seppänen, Joakim Berghäll
Trumpetit: Mikko Koponen, Janne Toivonen, Mikko Karjalainen, Martti Vesala
Pasuunat: Heikki Tuhkanen, Ville Nissinen, Mikko Haanpää, Jouko Antere
Rytmisektio: Joonas Haavisto (piano), Jori Huhtala (basso), Tuomas Timonen (rummut)