Jooklo Quartet Jyväskylässä

917
lukukertaa

Huhtikuun ensimmäisellä Praesens-klubilla Popparissa kuullaan räjähtävän alkuvoimaista improvisointia, kun Suomen kiertueellaan Jyväskylässä vieraileva italialais-suomalainen Jooklo Quartet juhlii uunituoretta LP-julkaisuaan ”Where Has Jazz Gone?” (Troglosound 2011).

Jooklon ydinkaksikko, italialainen pariskunta Virginia Genta (saksofonit) ja David Vanzan (rummut), on tunnettu riemukkaan energisoivasta soitosta ja hengästyttävästä keikkailutahdista. Jooklo Quartetissa kaksikko lyöttäytyy yhteen suomalaisen uuden polven improvisaatioliikkeen aktiivien, kontrabasisti Tero Kemppaisen (mm. Rauhan Orkesteri, Taco Bells) ja kitaristi Topias Tiheäsalon (mm. metalli-improvisaatioyhtye Pymathon) kanssa.

Jooklo Quartet (ITA/FIN)
Virginia Genta (saksofonit)
David Vanzan (rummut)
Tero Kemppainen (kontrabasso)
Topias Tiheäsalo (kitara)
Praesens-klubi ke 13.4.2011 klo 21
Ravintola Poppari, Jyväskylä
Liput 3 e