Samigo & Amigos levynjulkaisukonsertissa Jyväskylässä

450
lukukertaa

Samigo & Amigos lauantaina 4.11. Villa Ranassa, Blomstedtin Salissa klo 17

Samigo & Amigos soi maisemamusiikkia, jossa yhdistyvät sademetsän rytmit ja tuntureiden taika, maailmanmusiikilliset melodiat ja kollektiivi-improvisaatio, populaarimusiikin estetiikkaa unohtamatta. Samigo & Amigos yhdistää musiikkigenrejä rennon rakkaudellisesti ja laajentaa musiikillisia horisontteja, tuoden uusia kuulijoita myös jazzin pariin. Soittajien taustalla ovat mm: Anssi Tikanmäen Orkesteri, Ikaros, Ismo Alanko, Kaihon Karavaani, Olympia-Orkesteri, RinneRadio, Wimme Saari, Don Johnson Big Band, Ilkka Arola Sound Tagine, Gourmet, Mariana Zwarg Sexteto Universal ja UMO Helsinki Jazz Orchestra.

Esityksessä on väliaika.

”DrSamigo ja Summerman kiitos kyllä! Percussion taivas! Äiti maan kaipuu, kosketuksen ikävä, kuin liian lyhyt lyhytelokuva. Addiktoiduin heti ja kuuntelin monta kertaa peräkkäin. Aika katosi ja instrumentit veivät minut nuoruuteeni, johon kuului vain rakkaus, vain rakkaus. – Kiitos Sami.”
Eija Ahvo, näyttelijä ja laulaja

Samigo & Amigos koostuu seuraavista muusikoista:
Esa-Markku Juutilainen: huilut ja sax tenor
Antti Kleemola: koskettimet ja laulu
Sami Kontola: rummut, perkussiot
Pekka Löhönen: basso, perkussiot ja laulu
Olli Tanttu: kitarat, perkussiot ja laulu
Juuso Hannukainen: perkussiot ja ohjelmointi sekä luontoäänien taustanauhat

Paljon lisää infoa yhtyeen mesenaattikampanjassa.