Tampere Jazz Happening on vuoden festivaali 2012

1064
lukukertaa

class=”alignnone size-full wp-image-6464″ title=”happen” src=”http://u68792.www2.webdomain.fi/wp-content/uploads/happen1.jpg” alt=”” width=”300″ height=”119″ />

Finland Festivals on nimennyt Tampere Jazz Happeningin Vuoden festivaaliksi 2012. Finland Festivalsin hallitus toteaa valinnan perusteista seuraavasti:

”Tampere Jazz Happening on vakiinnuttanut paikkansa ajan hermolla. Se on vuosi vuoden jälkeen löytänyt kiinnostavimmat ja innovatiivisimmat muusikot ja yhtyeet ja suhtautunut jazzin kenttään avarakatseisesti. Se on rohkeasti, avoimesti ja riskejä kaihtamatta esitellyt asiantuntevalle ja uskolliselle yleisölleen uusinta uutta ja parasta vanhaa. Tampere Jazz Happening on tuotettu rautaisella ammattitaidolla. Tapahtumana se rikastaa merkittävästi suomalaista jazz-kenttää ja on tyylikkäästi cool, sanan parhaassa merkityksessä.”

Kansainvälinen Tampere Jazz Happening kokoaa vuosittain yhteen modernin jazzin kärkinimet ja tulevaisuuden suunnannäyttäjät. Festivaali järjestettiin tänä vuonna jo 30. kerran. Vuonna 2012 Tampere Jazz Happening järjestetään 1. – 4. marraskuuta.

Tampere Jazz Happeningin tuottaa Tampereen Musiikkijuhlat osana kaupungin kulttuuripalveluja. Festivaalin toiminnanjohtaja on Minnakaisa Kuivalainen ja ohjelmistosuunnittelusta vastaa Juhamatti Kauppinen.