Maati Rehor on Jazzliiton uusi toiminnanjohtaja

1550
lukukertaa

Maati Rehor (s.1976) on valittu Suomen Jazzliiton uudeksi toiminnanjohtajaksi 1.7.2008 alkaen. Musiikkipedagogi (AMK) ja Sibelius Akatemian Arts Management-koulutuksesta pian maisteriksi valmistuva Rehor on toiminut kulttuurialan tuotanto- ja viestintätehtävissä sekä pop/jazz- laulun opettajana sekä laulajana. Rehor on ollut Suomen Jazzliitto ry:n hallituksen jäsen vuoden 2008 alusta alkaen.

Vuonna 1966 perustettu Suomen Jazzliitto ry on 45 jäsenyhdistyksensä katto-organisaatio. Liiton tarkoituksena on parantaa jazzmusiikin yleistä tunnettavuutta, arvostusta ja asemaa Suomessa sekä edistää alan kansainvälistä yhteistyötä. Tärkeimpiä toimintamuotoja ovat kiertueiden ja konserttien järjestäminen sekä tiedotus-ja palvelutoiminta.