Verneri Pohjola esittää Sellosalissa musiikkia tuoreelta albumiltaan

577
lukukertaa
Kuva: Perttu Saksa.

Trumpetisti Verneri Pohjola on niittänyt mainetta yhtenä Euroopan luovimmista ja omaperäisimmistä jazzmuusikoista vahvan soundinsa ja rikkaan ilmaisunsa ansiosta. Monen palkitun ja kehutun levyn jälkeen Pohjola julkaisi toukokuussa albumin “The Dead Don’t Dream”, jolla hän yhdistää vaikutteita viimeiseltä kolmelta levyltään kauniiksi ja hienosti rakennetuksi kokonaisuudeksi.

Kvartetissa ovat mukana Pohjolan edellisistä yhtyeistä Tuomo Prättälä (piano), Mika Kallio (rummut) ja Antti Lötjönen (basso). Yhtyeessä vallitsee ymmärrys yhteistyön merkityksestä ja yhteisestä päämäärästä. He luovat tasapainon ilmaisuvapauden ja sävellysten välille Pohjolan eloisan ja vangitsevan musiikin kautta. “The Dead Don’t Dream” on eurooppalaiseen jazzmaailmaan juurtuneen taiteilijan puheenvuoro.

“The Dead Don’t Dream on suurella todennäköisyydellä Pohjolan, 42, tähänastisen soolouran huippujen huippu …” – Harri Uusitorppa, Helsingin Sanomat 5/5

Verneri Pohjola Quartet Sellosalissa tiistaina 15. syyskuuta. Liput 20/15 € + toimitusmaksu (alk. 1 €) ennakkoon Lippupisteestä.

https://www.verneripohjola.com/

Ti 15.9. klo 19
Verneri Pohjola Quartet: The Dead Don’t Dream
Kesto 1 h 15 min, ei väliaikaa
Liput 20/15 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi
Sellosali, Soittoniekanaukio 1 A, Espoo

Asiakkaiden turvallisuus on Sellosalissa etusijalla. Rajaamme katsojamäärän toistaiseksi normaalia pienemmäksi, jotta turvavälit toteutuvat, ja huolehdimme hygieniasta tehostetusti. Saman seurueen jäsenet voivat halutessaan istua vierekkäin. Tapahtumat järjestetään numeroimattomalla katsomolla. Salihenkilökunta opastaa yleisöä paikan päällä. Sellosali noudattaa AVI:n, THL:n, OKM:n ja Espoon kaupungin turvallisuusohjeistuksia ja -suosituksia COVID-19 -epidemian aikana. Koronaviruksen varalta otettavista turvatoimenpiteistä voi lukea lisää Sellosalin verkkosivuilta.