Jazz City Turku ilmoitti uusia konserttipäiviä keväältä peruuntuneille keikoille

573
lukukertaa
Antti Lötjönen Quintet East esiintyy Café Tiljanissa lokakuussa. Kuva: Tuomas Timonen.

Koronapandemia tyhjensi Jazz City Turun kevätkalenterista kahdeksan konserttia. Kaikille kotimaisille esiintyjille on nyt löydetty uudet konserttipäivät, ja myös kansainväliset kokoonpanot pyritään saamaan Turkuun lähitulevaisuudessa.

Jazz City Turku jatkaa syksyllä konsertteja Åbo Svenska Teaterin tunnelmallisessa Café Tiljanissa. Lokakuussa kuullaan basisti Antti Lötjösen keväältä peruuntunut levynjulkaisukeikka, ja joulukuussa lavalle nousee saksofonimestari Jukka Perko legendaarisen Charlie ”Bird” Parkerin 100-vuotisjuhlatunnelmissa.

Keväältä peruuntuneet Visa Oscar Fusion 4- sekä Kadi Vija Key Project -yhtyeiden konsertit kuullaan Viking Gracella syyskuun Flame Jazz Cruisella. Koko risteilyohjelma julkaistaan toukokuun aikana. Max Zenger Globus esiintyy jo 22. toukokuuta verkon välityksellä Flame Jazz Stream -konsertissa, josta kerrotaan lisää ensi viikolla.

Jazz City Turku haluaa vallitsevassa pandemiatilanteessa varmistaa turvallisuuden niin yleisölle kuin esiintyjille ja tapahtumien muille työntekijöille. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten viestintää ja ohjeistuksia ja reagoimme niihin tarvittaessa myös jatkossa.