Timo Lassy Band aloittaa G Livelabin striimit

762
lukukertaa

Elävän musiikin innovatiivisena esityspaikkana tunnetun G Livelabin konserteista pääsee jatkossa nauttimaan myös uuden striimausalustan kautta. Livenä striimattavia keikkoja voi katsoa G Livelabin oman mobiilisovelluksen kautta. Ensimmäisessä G Livestream -illassa 8.5. esiintyy saksofonisti Timo Lassy erikoiskokoonpanonsa kera.

Yleisöä vuodesta 2016 runsaalla ja laadukkaalla elävän musiikin tarjonnalla ilahduttanut musiikkiklubi G Livelab lanseeraa uuden keikkojen striimauspalvelun. Jatkossa huippuyhtyeiden esitysten intiimistä tunnelmasta päästään nauttimaan klubin oman G Livelab -mobiilisovelluksen kautta. Ensimmäisessä GLivestream -illassa esiintyy perjantaina 8.5. kotimaisen jazzkentän kirkkain tähti, Emma-palkittu saksofonisti Timo Lassy yhtyeineen. Toinen G Livestream -keikka on luvassa perjantaina 22.5. jolloin G Livelab Tampereelta striimattavassa konsertissa nähdään ”kansanelektroa” soittava SuistamonSähkö. Kaikki G Livestream -keikat ovat katsottavissa jälkitallenteina viikon ajan kunkin konsertin jälkeen. Livenä lähetettäviän esitysten visuaalisesta ilmeestä vastaa mm. G Livelabin graafisen identiteetin suunnitellut valokuvaaja Tero Ahonen.

”Keikkastriimaus tapahtuu G Livelab -klubien käyttämän G Livelab -mobiilisovelluksen kautta, joka nyt lipunmyynnin ja pöytiin tilauksien lisäksi mahdollistaa myös tapahtumien striimauksen. Striimikeikkoja pääsee nauttimaan myös kotisohvalta käsin kätevästi mobiilipäätteellä, esimerkiksi Apple TV:tä, Applen AirPlay:tä tai Chromecastia käyttäen”, kertoo G Livelab Helsingin toimitusjohtaja Tanja Douglass. ”Jo G Livelab -konseptin suunnitteluasteella visioimme mobiiliapplikaatiosta, jolla voidaan edistää livemusiikkikokemusta ja tarjota tulevaisuuden palvelukulttuuria jo tänään. Halusimme eroon jonoista ja palvelun mahdollisimman mutkattomaksi mahdollistaaksemme kokonaisvaltaisen musiikkielämyksen”, Douglass jatkaa.

G Livelab -mobiilisovelluksen on valmistanut Livelaboratorio Oy:n hallinnoima gApplication Oy, joka on erikoistunut ”white label” -sovellusten kehittämiseen. Yritys on valmistanut applikaatioita muun muassa Radio Helsingille ja Blockfestille, joiden lisäksi työn alla on monia uusia sovelluksia. Yhteydenotot: info@livelaboratorio.fi.

G Livelab -klubit soveltuvat keikkojen striimaamiseen korkeatasoiseen ääneen ja kuvaan optimoidun esitystekniikkansa ansiosta. Osoituksena tästä G Livelab Tampere voitti vastikään parhaan konserttisalin palkinnon kansainvälisessä Mondo*DR awards -kilpailussa. Palkinto jaettiin G Livelab Tampereelle sekä klubin äänentoistosta vastaavalle Genelec Oy:lle. Muut kategorian finalistit olivat Berliinin filharmonia, Lontoon Royal Opera House sekä China National Center for the Performing Arts.

Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta ja Google Playstä.

G Livestream: Timo Lassy Band
pe 8.5. klo 20, liput 9,90 €
Tapahtuma Facebookissa

Timo Lassy, saksofoni / Henri Mäntylä, piano / Eero Seppä, basso / Teppo Mäkynen, rummut / Abdissa Assefa, perkussiot

G Livestream: Suistamon Sähkö
pe 22.5. klo 20, liput 9,90 €
Liput tulevat myyntiin torstaina 7.5.

G Livelab on kokonaisvaltaisen musiikkielämyksen ehdoilla suunniteltu klubikonsepti, jota hallinnoi Muusikkojen liiton omistama Livelaboratorio Oy. Helsinkiin G Livelab avattiin vuonna 2016 ja Tampereen G Livelab avasi ovensa elokuussa 2019.

G Livelab Helsingin ohjelmatiedot

G Livelab Tampereen ohjelmatiedot