We Jazz järjestää kolme jazzklubia Ateneumissa maalis-toukokuussa

2393
lukukertaa

Ateneum-klubi X We Jazz -illoissa nähdään kolme We Jazz -levymerkin artistia kun OK:KO, Timo Lassy & Teppo Mäkynen ja Alder Ego esiintyvät Ateneum Bistrossa. Keikat nauhoitetaan myöhempää levyjulkaisua varten.

Kotimaisen jazzin edelläkävijänä tunnettu We Jazz järjestää kevään aikana kolme iltaa yhteistyössä Ateneumin taidemuseon kanssa. Ateneum-klubi X We Jazz -illat esittelevät kolme artistia We Jazzin julkaisurosterista ja Ateneum Bistron intiimissä klubitunnelmassa koettavat keikat myös nauhoitetaan myöhemmin tapahtuvaa livelevyjulkaisua varten. Klubisarja alkaa 20.3. jolloin Ateneumissa nähdään uuden levynsä helmikuussa julkaiseva OK:KO. Muut kevään esiintyjät ovat 17.4. Timo Lassy & Teppo Mäkynen ja 15.5. Alder Ego. Tapahtumien ennakkoliput ovat myynnissä Ateneumin verkkokaupassa ja keikkalippuun sisältyy vapaalippu näyttelyihin.

“Ateneum tarjoaa loistavat puitteet jazzkeikoille ja on erittäin hienoa, että samalla aloitamme myös julkaisupuolelle ulottuvan yhteistyön”, toteaa We Jazzin taiteellinen johtaja Matti Nives. “Ihmiset saapuvat museoon uteliaina ja valmiina löytämään uutta. Tämä ilmapiiri sopii erinomaisesti uuden musiikin esittelyyn.”

Ateneum-klubit ovat pienimuotoisia ja intiimejä keikkoja Ateneum Bistrossa.

ATENEUM-KLUBI X WE JAZZ
Klubit klo 19–21, showtime klo 20
Liput 20 / 15 € (Lippu sisältää vapaalipun näyttelyihin)

Lippuja voi ostaa myös ovelta ennen keikkaa, mikäli niitä on saatavilla. Ateneumiin saapuessasi, käy näyttämässä lippusi lipunmyynnissä tai museokaupassa ja saat lippua vastaan vapaalipun näyttelyihin. Vapaalippu on voimassa vuoden 2019 loppuun asti.

Ke 20.3. 20:00 OK:KO
Ke 17.4. 20:00 Timo Lassy & Teppo Mäkynen
Ke 15.5. 20:00 Alder Ego

https://ateneum.fi/
https://www.facebook.com/AteneumArtMuseum/
https://www.facebook.com/wejazz/