Jazzvokalisti ja säveltäjä Sanna Ruohoniemi julkaisee

1188
lukukertaa

Jazzvokalisti ja säveltäjä Sanna Ruohoniemi julkaisee uuden albumin ”Start from Nothing” (Eclipse Music), joka jatkaa Tukholmassa tällä hetkellä asuvan Ruohoniemen rohkeaa ja omalinjaista polkua modernin vokaalijazzin maailmassa. Albumi ilmestyy Suomessa 21.9. ja kansainvälisesti 12.10.2018.

Sanna Ruohoniemi on yksi kiinnostavimmista nuoren polven musiikintekijöistä, niin muusikkona kuin säveltäjänäkin. Esikoislevy ”Tales of a stranger” (Eclipse Music 2016) on saanut osakseen paljon huomiota ja kriitikoiden ylistäviä arviointeja ympäri Skandinaviaa. Irene Sjögren kuvailee: “Sanna Ruohoniemi is a genuine jazz musician, true to her inner self, a seeker exploring the boundaries of her musical ability – very brave in her pursuit and certainly succesfull. This applies also to her group, they work really well together.”

Syyskuun 21. päivä julkaistaan Ruohoniemen toinen levy, joka jatkaa rohkeaa ja omalinjaista polkuaan modernin vokaalijazzin maailmassa tarjoten rikkaan ja vivahteikkaan kombinaation siitä mitä jazzmusiikki voi nykypäivänä olla. “Start from Nothing” -albumin kansainvälinen julkaisukiertue alkaa vokalistin kotimaasta Suomesta. Ruotsin ensimmäinen julkaisukonsertti pidetään Stockholm Jazz Festivalin avajaispäivänä.

Julkaisukonsertit:

19.9. Rytmihäiriöklubi, Juttutupa, Helsinki
20.9. Brahe-sali, Lieksa
21.9. Hotelli-Ravintola Alma, Seinäjoki
4.10. Musikkens hus, Aarhus
12.10. Stockholm Jazz Festival
26.10. Sockerbruket Arena, Göteborg
1.11. Schlot, Berlin
15.1.2019 Sydney International Women’s Jazz Festival, Australia

Sanna Ruohoniemi (FI) – laulu & sävellykset
David Bennet (SE) – alttosaksofoni
Joona Toivanen (FI) – piano
Arvid Jullander (SE) – kontrabasso
Simon Andersson (SE) – rummut

www.sannaruohoniemi.com
www.facebook.com/sannajazz