Eclipse Music laajentaa katalogiaan ja käynnistää uuden digitaalisen levymerkin

1093
lukukertaa

Vuodesta 2007 alkaen kotimaisen jazzin sekä taiderock- ja popmusiikin kentällä aktiivisesti toiminut levy-yhtiö Eclipse Music käynnistää uuden digitaalisen levymerkin, jonka tarkoitus on nostaa esiin uusia, nousevia kykyjä. Eclipse Music Digital on puhtaasti musiikin verkkojakeluun keskittyvä levymerkki, joka laajentaa luontevasti emoyrityksensä toimintaa.

Uuden levymerkin tarkoitus on tukea ennen kaikkea uusia tulokkaita ja saamaan heidän äänensä esille digitaalisen musiikkimaailman pyörteiden keskellä. Eclipse Music Digitalin julkaisut ilmestyvät kaikissa merkittävimmissä musiikin verkkopalveluissa kuten Spotifyssa, iTunesissa, Tidalissa jne. Eclipse Digital toimii kevyen tuotannon ja matalan kynnyksen levymerkkinä uusille artisteille, musiikin laadusta kuitenkaan tinkimättä.

Rosa Jules ja MÖLy Trio avausjulkaisuina

Eclipse Music Digital käynnistää julkaisutoimintansa kahden loistavan, nousevan artistin voimin. Laulaja-lauluntekijä Rosa Julesin valloittava, 60-lukuun vahvasti nojaava souljazzin ja eteläamerikkalaisten rytmien fuusio on mitä positiivisin tapa lanseerata uusi levymerkki. 23.8. ilmestyvä debyyttisingle ”Sailing Out To Space” on upea nostagiatrippi, ja lisää musiikkia on luvassa jo syyskuussa, jolloin ilmestyy viiden kappaleen ”Valparaiso” -EP.

Syyskuun 1. päivä puolestaan julkaistaan Turkulaista jazz-osaamista, kun MÖLy Trion esikoisalbumi ”Floating in Nauvo and Other Stories” saa ensijulkaisunsa digitaalisessa muodossa. Alunperin vain CD:nä vuonna 2017 julkaistu levy pääsee nyt laajempaan levitykseen ja tarjoilee kaikille vapaan improvisaation ystävillä kiehtovaa kuunneltavaa. MÖLy Trion toinen albumi on myös työn alla.

MÖLy Trio:
Jaakko Martikainen, saksofonit ja sävellykset
Johan Ölander, rummut
Pasi Lyysaari, kontrabasso