Osallistu yhteisörahoitukseen ja auta Tuomas Paukkua julkaisemaan!

1158
lukukertaa
Kuvakaappaus Mesenaatti-sivulta.

Kitaristi-säveltäjä Tuomas Paukku julkaisee toisen levynsä uuden Scription -yhtyeensä kanssa. Levyprojektin vieminen loppuun tarvitsee kuitenkin tukeasi. Näin kertoo Paukku:

– Olen 33-vuotias Jyväskylässä asuva ammattimuusikko. Työkseni toimin pääasiassa kitaristina, yhtyeenjohtajana ja säveltäjänä, mutta jossain määrin myös sovittajana, opettajana, promoottorina ja keikkajärjestäjänäkin. Olen soittanut kitaraa neljännesvuosisadan ja hankkinut koulutukseni Jyväskylän konservatoriosta sekä Tukholman Kungliga Musikhögskolanin jazzosastolta. Oppia on saatu useilta mahtavilta opettajilta, mutta varsinainen osaamiseni on kuitenkin karttunut kokemuksen kautta toimiessani yli 15-vuoden ajan muusikkona laaja-alaisesti eri musiikin lajien ja hyvin erilaisten kokoonpanojen ja instrumentaatioiden parissa.

– Itselleni tämän hetken tärkein kokoonpano on säveltämääni musiikkia esittävä jazzyhtye Tuomas Paukku Scription, jossa kanssani soittavat pianisti Artturi Rönkä, basisti Janne Tuovinenja rumpali Tomi Saikkonen. Scription on eräänlainen musiikillinen laboratorio, jonka musiikissa yhdistelen varmaan enemmän tai vähemmän tiedostaen erilaisia itselleni merkityksellisiä vaikutteita. Tämän yhtyeen musiikissa kuuluu säveltämiseni kunnianhimoisempi ja vakavakin puoli.

– Tammikuussa Sonic Pump -studiolla Joonas Saikkosenäänittämä ja miksaama Scriptionin debyyttilevy on käytännössä katsoen valmis, mutta projektin loppuun vieminen tarvitsee musiikin ystävien tukea. Mesenaatti-kampanjan kautta levyä on mahdollista ostaa ennakkoon, ja näillä avustuksilla katetaan levyn tuotantokuluja.