Jukka Linkola ja Johanna Försti Tampere Big Bandin vieraina

979
lukukertaa
Johanna Försti.

Blue Songs and Ballads
Kangasala-talo pe 23.3. klo 19

Upea laulaja Johanna Försti tulkitsee Jukka Linkolan sovittamia kappaleita sekä vauhdikkaita ja svengaavia big band-sävellyksiä. Mukana on myös tunnettuja jazzstandardeja upein uusin big band -soinnein. Musiikista vastaa Tampere Big Band.

Konsertin vahva ydin ovat Förstin ainutlaatuiset tulkinnat ja vahva eläytyminen blues- ja gospel-tyyliseen musiikkiin. Johanna Försti tunnetaan ennen kaikkea Tanssii Tähtien Kanssa -orkesterin laulajana, Jo Stance -yhtyeen räväkkänä solistina sekä 2016 Tähdet tähdet -ohjelman tähtikilpailijana. Koko kansan hurmanneen Tanssii Tähtien Kanssa -orkesterin lisäksi hän on esiintynyt ja tehnyt yhteistyötä lukemattomien eri artistien ja kokoonpanojen, kuten Trondheim Symphony Orchestran, UMOn, Lenni-Kalle Taipaleen, Sami Pitkämön ja Vantaan viihdeorkesterin solistina

Johanna Försti ja Jukka Linkola ovat esiintyneet duona festivaaleilla ja konserteissa.

Tampere Big Band
Jukka Linkola, sävellykset, sovitukset ja orkesterin johto
Johanna Försti, laulu

Tapahtuma Facebookissa