Food & Fun -viikonloppu tuo Flame Jazzin Tiirikkalaan

1121
lukukertaa

Suomalais-ruotsalainen Sanna Ruohoniemi Quartet sekä Jazzliiton kiertueella oleva huippukokoonpano Kalevi Louhivuori Quintet tarjoilevat Food & Fun -tapahtuman jälkiruuaksi leikkisää ja sähäkkää jazzia viikonloppuna Vähätorin ravintola Tiirikkalassa.

Jazz City Turku tekee tänä syksynä jälleen yhteistyötä Food & Fun -festivaalin kanssa tuomalla viikonloppuna kaksi upeaa jazzyhtyettä Tiirikkalan lavalle. Ruokatapahtuman jatkoilla jazztarjonta käynnistyy perjantaina Tukholmassa asustelevan Sanna Ruohoniemen kvartetin vierailulla. Laulaja kokosi ruotsalaismuusikoista koostuvan yhtyeen opiskellessaan Kungliga Musikhögskolanissa. Vuonna 2016 julkaistun Tales of a Stranger -albumin myötä ahkerasti keikkaillut kokoonpano saapuu nyt ensimmäistä kertaa Turkuun. Sannan musiikissa pohjoismaisen kansanmusiikin vaikutteet yhdistyvät luontevasti jazzilliseen ja leikkisään ilmaisuun.“Sanna Ruohoniemi’s flexible vocalism is entirely one of a kind”. -Juha Seitz, Pohjalainen

Konsertti on osa Nordisk Kulturfondetin tukemaa puls-hanketta.

Sanna Ruohoniemi – laulu ja sävellykset
David Bennet (SE) – alttosaksofoni
Arvid Jullander (SE) – kontrabasso
Simon Andersson (SE) – rummut

Flame Jazz x Food & Fun: Sanna Ruohoniemi Quartet (FI/SE)
Pe 29.9.2017 klo 21
Tiirikkala
Linnankatu 3, Turku

…..

Kotimaisista huippujazzareista koostuva Kalevi Louhivuori Quintet järjestää lauantai-iltana Tiirikkalan lavalle varsinaisen jazzilotulituksen! Kansainvälisestikin palkitun trumpetistin sävellyksissä kuullaan kaikuja muun muassa Horace Silverin, Duke Ellingtonin ja Miles Davisin 1950–1960 -lukujen tuotannosta. Yhtyeen ensialbumi Almost American Standards julkaistiin viime vuonna italialaiselle CAM JAZZ -levymerkille ylistävin arvioin. Kiertueella kuullaan myös paljon uuden, keväällä 2018 ilmestyvän albumin materiaalia. Yhtyeen nimekkäät jäsenet ovat tuttuja mm. Ricky-Tick Big Bandista, Dalindèosta ja Teddy´s West Coastersista. Food & Fun -tapahtuman herkut sulavat takuuvarmasti näiden virtuoosien vauhdissa!

“Trumpetisti Jorma Kalevi Louhivuori lukeutuu sukupolvensa suuriin lahjakkuuksiin.” – Jyri Ojala, Karjalainen

Kalevi Louhivuori – trumpetti, flyygelitorvi ja sävellykset
Ville Vannemaa – saksofonit
Mikael Myrskog – piano
Eero Seppä – basso
Jaska Lukkarinen – rummut

Flame Jazz x Food & Fun: Kalevi Louhivuori Quintet
La 30.9.2017 klo 21
Tiirikkala
Linnankatu 3, Turku

Ennakkoliput: Tiketti
Normaali 16,5 €
Eläkeläiset ja opiskelijat 13,5 €
S-etu 15 € (max 2 etua / kortti, ei bonusta)

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Lipunmyynti myös ovella.