UMOn syyskauden ohjelmisto julkaistu

1253
lukukertaa
Django Bates tervehtii UMOn kanssa Kersantti Pippuria.

Kuluvana syksynä UMOn solisteina nähdään nimekkäitä muusikkoja niin maailmalta kuin koti-Suomestakin. Yksi syksyn kohokohdista on UMOn, Helsingin kaupunginorkesterin ja maineikkaan Metropole Orkestin ylikapellimestari Jules Buckleyn jälleennäkeminen, kun yli sadan muusikon seuraksi lavalle littyvät Hammond-guru ja showmies Cory Henry sekä YouTubessa miljoonat musiikkifanit hurmannut ja kaksi Grammy-palkintoa tänä vuonna voittanut Jacob Collier. Marraskuussa solistiksemme saapuu Beatlesin klassikkoalbumin uudelleensovittanut multi-instrumentalisti Django Bates.

Kotimaisesta kaartista solisteinamme nähdään mm. Teemu Viinikainen, Severi Pyysalo, Lauri Porra, Mikko Helevä ja Veli Kujala.

Ilmaiskonsertteja on kalenterissamme runsaasti myös tällä kaudella. UMOn suositut lounaskonsertit Savoy-teatterissa saavat jatkoa neljänä tiistaina. Lokakuussa olemme mukana Suomen suurimmissa avointen ovien päivässä, jolloin toivotamme yleisön tervetulleeksi seuraamaan orkesterimuusikon arkea harjoituksiimme.

Lue syksyn ohjelmistosta tarkemmin uudistetuilta nettisivuilta:
www.umo.fi