Turku Jazz Orchestra & Johanna Försti syyskuussa Jyväskylään

1247
lukukertaa
Johanna Försti. Kuva: Tero Ahonen.

Turku Jazz Orchestra ja Johanna Försti konsertoivat Jyväskylä Big Bandin kanssa uudistuneessa Ilokivi OnStage -konserttitilassa keskiviikkona 13.9. Turku Jazz Orchestran ja Johanna Förstin syyskuisella kiertueella juhlitaan 100-vuotiasta Suomen Muusikkojen Liittoa ja big band -musiikkia kautta aikojen.

Neljälle paikkakunnalle ulottuvalla kiertueella kuullaan Turku Jazz Orchestran ja Johanna Förstin tunnelmallinen “Lady Sings the Blues” -konserttikokonaisuus, joka koostuu jazz-, soul- ja blues-musiikin hurmaavista klassikoista. 17-henkisen turkulaisorkesterin solistina kuultava, Suomen nimekkäimpiin jazzlaulajiin lukeutuva Försti tunnetaan ennen kaikkea räväkkänä Jo Stance -yhtyeen solistina sekä Tanssii Tähtien Kanssa  ja Tähdet tähdet -ohjelmista.

Voiko ABBAa räpätä? Jyväskylä Big Bandin konserttiohjelma koostuu funky-tyyliin tulkittavista ABBA-yhtyeen ikivihreistä. Vuonna 2016 Suomen Big Band -mestaruuden jaetulla 1. sijalla voittanut, lähes 20-henkinen orkesteri esiintyy Ilokivi OnStagessa solisti Henriika Steidelin ja kahden taustalaulajan voimin vierailevan kapellimestarin Tapio Maunuvaaran johtamana.

Turku Jazz Orchestra & Johanna Försti + Jyväskylä Big Band & Henriika Steidel

Ke 13.9. klo 20
Ilokivi, Keskussairaalantie 2, 40600 Jyväskylä
Liput 16-25€
Aikataulu:
Klo 19.30 Ovet auki
Klo 20 Jyväskylä Big Band & Henriika Steidel: Funky ABBA
Klo 21 Turku Jazz Orchestra & Johanna Försti: Lady Sings the Blues

Konserttiliput Jyväskylään myynnissä Tiketissä ja konserttipäivänä ovelta klo 19.30 lähtien.

Ilokivi

Facebook-tapahtuma

Lisätietoja kiertueesta voi lukea Turku Jazz Orchestran nettisivuilta.