We Jazz ja Flow Festival juhlistavat vinyylikulttuuria

1228
lukukertaa

We Jazz on kutsunut joukon vinyylijulkaisuihin panostavia levymerkkejä mukaan uuteen Flow 2017 Vinyl Market -projektiin. Uusi viihtymisalue pitää sisällään levykaupan ja kansitaidenäyttelyn, jonka lisäksi kuullaan vinyyli-DJ-settejä mukana olevien levymerkkien DJ:ltä. Levykaupan asiakas voi tilata levyilleen lähetyspalvelun ja lisäksi projektia juhlistetaan omalla printtijulkaisulla.

Helsinkiläinen levymerkki ja festivaali We Jazz toteuttaa yhteistyössä Flow Festivalin kanssa uudenlaisen viihtymisalueen ja kunnianosoituksen vinyylikulttuurille Flow Festivalilla 11.-13.8. Bright Balloon 360° -lavan läheisyydessä. We Jazz tuo Flow’hun mukanaan valikoidun joukon vinyylijulkaisuihin panostavia levymerkkejä sekä Suomesta että ulkomailta. Flow 2017 Vinyl Marketiin osallistuvien levymerkkien DJ:t soittavat laatumusaa vinyyliltä, levykauppa tarjoilee valikoituja helmiä labeleiden katalogeista, ja lisäksi esillä on levynkansitaidetta. Kokonaisuuden kruunaa aihetta taustoittava printtijulkaisu, jossa kunkin levymerkin edustajat avaavat toimintaansa ja kertovat suhteestaan vinyylilevyihin.

Lataa Flow 2017 Vinyl Market by We Jazz -printtijulkaisu pdf-muodossa

Mukana ovat kotimaiset levymerkit We Jazz Records, Grotto Editions, Helmi Levyt, Timmion Records, Afro7 ja Jazzaggression. Näiden lisäksi Flow’hun saapuvat brittiläinen Jazzman Records ja Tallinnassa majaansa pitävä Frotee Records. Lisäksi levykaupan valikoimassa on käsin poimittuja vinyylijulkaisuja tämän vuoden Flow-artisteilta mm. Svart Recordsin katalogista.

Vinyl Marketin DJ-settejä kuullaan vuorotellen Balloon-lavan keikkojen kanssa, ja levyputiikki palvelee koko festivaalin aukiolon ajan. Festivaalivieras voi lisäksi käyttää paikalla olevaa kuuntelupistettä omaan musiikkihetkeensä, ja tilata levyostoksilleen lähetyspalvelun, jolloin vinyylilöydöt matkaavat vaivatta suoraan kotiosoitteeseen heti Flow’n jälkeen. Vinyl Marketin tuntumassa sijaitsee Lanson Champagne Bar, ja alueen kalustuksesta vastaa Eero Aarnio Originals.

FLOW 2017 VINYL MARKET BY WE JAZZ
FLOW FESTIVAL, HELSINKI 11.-13.8.

SOITTOAIKATAULU

PE 11.8.
15.30 DJ Eero Löyttyjärvi (We Jazz)
16.45 DJ Tommi P (Timmion Records)
18.00 DJ Markus-setä (Timmion Recorcds)
19.45 DJ Arwi Lind (Helmi Levyt)
21.30 DJ Martin Joela (Frotee Records)
00.00 DJ Fredrik Lavik (Afro7 / Jazzaggression Records)

LA 12.8.
14.00 DJ Jussi B (Timmion Records)
15.15 DJ Matti Nives (We Jazz)
16.45 DJ Antti Eerikäinen (Grotto Editions)
18.30 DJ Liam Large (Jazzman Records)
20.45 DJ Fredrik Lavik (Afro7 / Jazzaggression Records)
22.30 DJ Arwi Lind (Helmi Levyt)
00.00 DJ Markus-setä (Timmion Records)

SU 13.8.
13.00 DJ Tupla-Jukka (Timmion Records)
15.15 DJ Tommi P (Timmion Records)
17.00 DJ Antti Eerikäinen (Grotto Editions)
18.30 DJ Jussi B (Timmion Records)
19.45 DJ Martin Joela (Frotee Records)
21.30 DJs Eero Löyttyjärvi & Matti Nives (We Jazz)
23.00 DJ Liam Large (Jazzman Records)

Tapahtuma Facebookissa

http://flowfestival.com
http://wejazz.fi
http://wejazzrecords.bandcamp.com