Sibis Jazz Camp 2017

1549
lukukertaa
Jaleel Shaw kuuluu Sibis Jazz Campin opettajistoon.

Perinteiseksi muodostunut Sibis Jazz Camp järjestetään Seinäjoella kesäkuussa jo 21. kerran. Leirin tunnetusti laadukkaaseen opettajakaartiin on tänä vuonna kutsuttu kaksi ulkomaista huippuartistia: saksofonisti Jaleel Shaw (USA) sekä laulajatar Cæcilie Norby (DK).

Leirille hyväksytyistä oppilaista muodostetaan yhtyeitä, jotka syventyvät viikon aikana jazzmusiikin maailmaan. Viikko huipentuu kurssin päätteeksi järjestettäviin konsertteihin. Ohjelmassa on instrumenttiohjausta, teoriaopetusta, luentoja sekä runsaasti jammailua.

Leirin muina opettajina toimivat kotimaiset lähimuusikot Mikko Karjalainen (trumpetti ja teoria/solfa), Varre Vartiainen (kitara), Mikko Hassinen (rummut ja teoria/solfa), Mikael Jakobsson (piano), sekä Ape Anttila (basso, kurssin johtaja).

Sibis Jazz Camp huipentuu päätöskonsertteihin 8. ja 9.6. Seinäjoen keskustassa.

Torstaina 8.6. klo 20.00
Kurssin opettajat taituroivat Hotelli-Ravintola Almassa
(Ruukintie 4, Seinäjoki) Liput 10/5 €

Perjantaina 9.6. klo 19.00
Kurssin opiskelijat esiintyvät Ravintola Kultaisen Kulauksen AlaKulauksessa (Kalevankatu 10, Seinäjoki) Vapaa pääsy!

Jaleel Shaw

Caecilie Norby

Ilmoittautuminen kurssille (31.5. mennessä)

Lisätietoja: www.uniarts.fi/seinajoki