Bassoradion TINGS juhlii 3-vuotista taivaltaan

1189
lukukertaa

Lauantaisin klo 9-12 kuultava TINGS on noussut viimeisten vuosien aikana yhdeksi valtakunnallisen Bassoradion suosituimmista ohjelmista. Ohjelman toimittaja–dj Klaus Wing tunnetaan persoonallisesta otteestaan ja lauantaiaamun tunnelmaan sopivasta tyylistään.

Viikottainen TINGS–radio-ohjelma on tunnettu korkealaatuisena, niin kotimaisen kuin ulkomaisenkin uuden sielukkaan musiikin esittelijänä. Ohjelman laatu on pysynyt korkealla erityisesti lukuisten henkilöhaastatteluiden myötä. Ohjelmassa ovat vierailleet mm. Makaya McCraven, Jeff Parker, Marcus Strickland, Joyce Moreno, Robert Glasper, José James, Dj Craze, Imogen Heap, Ed Motta, Kamasi Washington, Thundercat, Josef Leimberg, J. Karjalainen, M.A. Numminen, Olli Ahvenlahti, Heikki Sarmanto & Jimi Tenor. Keväällä 2017 ohjelman toiseksi tekijäksi liittyi pitkän linjan radiojuontaja ja dj Jaako Hurme.

TINGS on ollut ehdolla vuoden radio-ohjelmaksi RadioGaalan yleisöäänestyksessä vuonna 2016. Klaus Wing on ollut ehdolla Bassoradion vuoden toimittajaksi RadioGaalassa vuosina 2016 & 2017. Klaus Wing valittiin myös vuoden kuraattoriksi Sneakers.fi -sivuston toimesta vuonna 2016.

Ohjelman merkkipäivää juhlistetaan lauantaina 20.5. Helsingin parhaaksi tituleeratun äänentoiston siivittämänä ravintola Siltasessa. Luvassa takuuvarmasti tunnelmaa ja huolella valittua musiikkia. Musiikista vastaavat TINGS-dj:t Klaus Wing & Jaako Hurme sekä myös mahdolliset yllätysvieraat.

TINGS lauantaisin Bassoradiolla klo 9-12.
Taajuudet: pääkaupunkiseutu 102,4 Mhz; Tampere 103,1 Mhz; Turku 101,9 Mhz; Jyväskylä 99,7 Mhz; Oulu 105,4 Mhz.
Bassoradiota voit kuunnella missä vain osoitteessa basso.fi.

TINGS 3v.
La 20.5. klo 21-03 Siltanen
Hämeentie 13, Helsinki
DJ Klaus Wing // DJ Jaako Hurme
Vapaa sisäänpääsy

basso.fi/tings
mixcloud.com/klauswing