Kvaldasta jättiläinen

989
lukukertaa

 

Jyväskylä Big Bandin ja Kvaldan pitkään haaveiltu yhteiskonsertti toteutuu sunnuntaina 6.11.2016 klo 18 Siltasalissa Ilkka Mäkitalon johtamana. Konsertissa kuullaan Kvaldan ohjelmistoa Antti Kujanpään ja Jori Huhtalan tekeminä big band -sovituksina.

JBB:n solistiksi ja rytmisektioksi asettautuva Kvalda palasi muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen suurempana kuin koskaan. Syyskuussa yhtye järjesti konserttikiertueen ensin pääkaupunkiseudulla UMO:n kanssa ja nyt harvinaista herkkua on luvassa, bändin kotikonnuilla Keski-Suomessa, Jyväskylä Big Band seuranaan. Kvaldan vahvasti improvisaatioon pohjaavat kappaleet saavat lisätukea big bandin puhaltimista ja vanhat teokset saavat uusia ulottuvuuksia tuoreina big band -sovituksina.

Pian 15-vuotta täyttävän Kvaldan kokoonpanoon kuuluvat Aili Ikonen (laulu), Antti Kujanpää (piano), Jori Huhtala (basso), sekä Hanne Luostarinen (rummut). Yhtye on julkaissut kolme albumia: Blindfold (2011), Leia (2007) ja Kvalda (2004). Vuonna 2004 Kvalda voitti Young Nordic Jazz Comets -kilpailun ja siitä lähtien yhteiskonsertti on ollut suunnitteilla.

Konsertti Kvaldan kanssa on jo viides suomalaisen musiikin produktio Jyväskylä Big Bandin suomalaisen musiikin sarjassa tänä vuonna.

Lisätietoja:
www.facebook.com/JyvaskylaBigBand
www.kvalda.net

Tapahtuma facebookissa

Jyväskylä Big Band & Kvalda
Su 6.11.2016 klo 18:00
Siltasali, Pitkäkatu 19-21, Jyväskylä
Liput: 20/10 €
Lippuvaraukset: jbbtuottaja@gmail.com