Johanna Elinan Belonging julkaistaan toukokuussa

1521
lukukertaa

johannaelina

Kriitikot esikoisalbumillaan Our Garden vakuuttanut Johanna Elina palaa uuden albumin myötä. Belonging-levyn taustavoimista löytyy mm. Sigur Rosia tuottanut Birgir Jon Birgisson, joka on miksannut albumin.

Belonging vie Johannan tyyliä aiempaa hieman rohkeampaan ja kokeellisempaan suuntaan, säilyttäen kuitenkin hänen täyteläisen äänensä syvän tulkinnallisuuden.

Jo vuosia Tanskassa uraansa tehnyt Johanna Elina julkaisi esikoisalbuminsa ”Our Garden” syksyllä 2011. Kuluneiden vuosien ajan hän on tehnyt menestyksekkäästi töitä mm. IKI -lauluyhtyeen jäsenenä sekä tehnyt yhteistätyötä esim. Tomasz Stankon kanssa. Uudella albumilla hän on löytänyt taustavoimaksi Birgir Jon Brigissonin, joka on toiminut albumin miksaajana.

Johannan toinen albumi ”Belonging” julkaistaan Suomessa ja Virossa 13.5. julkaisijana Eclipse Music. Albumin julkaisu Tanskassa ja Britannian markkinoilla tapahtuu syksyllä 2016 ja albumin julkaisee näillä alueilla tanskalainen DME -levy-yhtiö.

JOHANNA ELINA LIVE
11.5. Rytmihäiriöklubi, Helsinki
12.5. Tenho Restobar, Helsinki
13.5. Flame Jazz, Turku
14.5. Philly Joe’s, Tallinn
8.6. Release concert 5E, Copenhagen
5.7. Analog Bar – Cph Jazz Festival, Copenhagen

www.eclipse-music.net
www.johannaelina.com