UMO ja kummiorkesterit elokuvien tunnelmissa

1111
lukukertaa

 

UMO esiintyy keskiviikkona 24.4. yhdessä kummiorkestereidensa Vuosaari Junior Big Bandin ja Krunikka Star Big Bandin kanssa Vuosaaren ala-asteella. Klo 18.00 alkavassa konsertissa kuullaan elokuvamusiikkia useiden vuosikymmenten ajalta. Mukana on musiikkia mm. Harry Potter -, Narnia- ja Star Wars -elokuvista. Konsertissa myös palkitaan Vuosaaren ala-asteella järjestetyn elokuvakäsikirjoituskilpailun voittajat. Kilpailussa oppilaille annettiin tehtäväksi kirjoittaa lyhytelokuvan käsikirjoitus Erno Tiittasen säveltämään uuteen kappaleeseen, jonka ensiesitys kuullaan Vuosaari Junior Big Bandin soittamana. Samalla julkistetaan myös kappaleen nimi.

Liput konserttiin maksavat 5 € ja paikan päällä on mahdollisuus ostaa virvokkeita ja pientä syötävää. Kaikki tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan UMOn kummiorkestereille.

Kummiorkesteritoiminta on osa UMOn yhteiskuntavastuullista yleisötyötoimintaa. Sen tarkoituksena on auttaa ja rohkaista nuorista soittajista koostuvia big bandeja näyttämällä esimerkkiä ja opastamalla orkesterisoiton saloihin. Konserttien lisäksi UMO järjestää kummiorkestereilleen työpajoja, joissa keskitytään sektiosoittoon ja muihin big band -musiikin kannalta olennaisiin osa-alueisiin. Kummiorkesteritoiminta on aloitettu vuonna 2012 ja UMOlla on yhteensä kolme kummiorkesteria: 24.4. konsertissa esiintyvät Vuosaari Junior Big Band ja Krunikka Star Big Band sekä Vantaan Vaskivuoren lukion Vaskivuori Big Band.

UMO, VJBB & KSBB
Kolme big bandia elokuvatunnelmissa
Kapellimestareina Antti Rissanen (UMO) ja Stina Myllys (VJBB & KSBB)
Ke 24.4.2013 klo 18.00
Vuosaaren ala-aste, Punakiventie 4, Helsinki
Liput 5 €, vain paikan päältä