Dave Liebman levyttää ja keikkailee suomalaisten kanssa

1003
lukukertaa

class=”alignnone size-full wp-image-7724″ title=”davelie” src=”http://u68792.www2.webdomain.fi/wp-content/uploads/davelie.jpg” alt=”” width=”300″ height=”186″ />

Amerikkalainen saksofonilegenda Dave Liebman levyttää ja esiintyy suomalaisen trion kanssa huhti-toukokuussa 2013.

Liebmanin kanssa soittavat pianisti Aki Rissanen, basisti Jori Huhtala ja rumpali Jussi Lehtonen.

Yhteistyö alkoi 2012 keväällä Liebmanin ja trion konsertoidessa Musiikkitalolla Helsingissä Sibelius-Akatemian konserttisarjassa. Rumpali Jussi Lehtonen ja pianisti Aki Rissanen kysäisivät mahdollisesta jatkosta saaden myönteisen vastauksen: ”Sure to play with you again!”.

Kvartetti nauhoittaa radionauhan levynjulkaisutarkoituksessa Yleisradiossa huhtikuun lopulla ja esintyy toukokuussa Glenn Miller Caféssa Tukholmassa  sekä Natt Jazz-festivaaleilla Bergenissä (molemmat Robert Nordmarkin kanssa) ja Kerava Jazz-festivaaleilla 25.5. Yhtye esittää Rissasen, Lehtosen ja Liebmanin persoonallista tuotantoa.