Chick Corea maaliskuussa Helsinkiin

1658
lukukertaa

class=”alignnone size-full wp-image-7503″ title=”corea” src=”http://u68792.www2.webdomain.fi/wp-content/uploads/corea.jpg” alt=”” width=”300″ height=”155″ />

Jazzpianon legenda Chick Corea nähdään pitkän tauon jälkeen Helsingissä. 18-kertainen Grammy-voittaja Corea tuo uusimman yhtyeensä ensikiertueelle Eurooppaan ja Finlandia-taloon. The Vigil lupaa täysin uutta musiikkia ja tuoreita sovituksia Corea-klassikoista, akustisesti ja sähköisesti.

Yhtyeessä soittavat Corean lisäksi palkittu ranskalaisbasisti Hadrien Feraud, New Yorkin kysytyimpiin rumpaleihin kuuluva 25-vuotias Marcus Gilmore, länsirannikon nouseva kitaristitähti Charles Altura ja Corean Grammy-levyilläkin soittava brittiläinen saksofonisti-bassoklarinetisti Tim Garland.

71-vuotias Chick Corea jatkaa aktiivisesti tuotteliasta uraansa, vuonna 2012 hän teki kolme maailmankiertuetta ja julkaisi neljä uutta albumia. Hänelle myönnettiin tänä vuonna jälleen kaksi Grammya, toinen Return Forever-kumppaneiden Stanley Clarken ja Lenny Whiten kanssa tehdystä livealbumista ”Forever” ja toinen parhaasta jazzinstrumentaalisoolosta.

Chick Corea & the Vigil konsertoi Finlandia-talossa perjantaina, maaliskuun 15. päivänä. Lipunmyynti konserttiin on jo täydessä vauhdissa.