Kallio Slaaki kiertää

1048
lukukertaa
Kuva: Heikki Tuuli.
Kuva: Heikki Tuuli.

Kallio Slaaki on piristävä poikkeus jazzin ja rytmimusiikin saralla. Mika Kallion, Mikko Hassisen sekä Anssi Nykäsen muodostama kolmikko on tehnyt väkevää sisääntuloa Suomen musiikkikentään ainutlaatuisen konseptinsa kautta. Vuonna 2008 ensimmäisen keikkansa nykyisellä kokoonpanolla heittänyt bändi on vuosien saatossa sulautunut todella hyvin yhteen joka näkyy huippumuusikoiden suorastaan leikittelevän nautittavana yhteensoittamisena.

Syyskuun minirundin aikana bändi tulee esittäytymään paikoissa, jossa se ei ole aiemmin soittanut. Mukaan mahtuu niin konserttisalia kuin paremminkin raskaammaan musiikin keikoistaan tunnettu venue. Yhtyeen varsin omaleimainen soundi on Mika Kallion käsialaa jossa kirjoitettu materiaali kohtaa luontevasti solisevan improvisaation. Dynamiikkaa hehkuvat kappaleet muodostavat vahvan ja värikkään kokonaisuuden joka hekumoi kirkkaimmillaan livenä.

Ti 11.9. Kajaani, Kaukametsän Kouta-sali
Liput 10 euroa. Showtime klo 19.

Ke 12.9. Joensuu, Konservatorion sali
Liput 5/10 euroa. Showtime klo 19.

To 13.9. Kuopio, Henry’s Pub, K-18
Ei pääsymaksua. Showtime klo 22.

Pe 14.9. Helsinki, Korjaamo (Korjaamolla lämppärinä Super Idiots), K-18
Liput alkaen 9/10 euroa, ovelta 12 euroa. Showtime klo 23.

www.youtube.com/watch?v=aaJqmQ7Qu7I
www.mikakallio.net