Ella-tribuutti vierailee Jyväskylässä

1008
lukukertaa

class=”alignnone size-full wp-image-6955″ title=”ella” src=”http://u68792.www2.webdomain.fi/wp-content/uploads/ella.jpg” alt=”” width=”400″ height=”267″ />

Tribute to Ella -yhtye esittää Popparissa 13.6. unohtumattoman jazzlaulaja Ella Fitzgeraldin tunnetuksi tekemiä kappaleita. ”Lady Ellan” musiikkia tulkitsee kuusihenkinen yhtye, keulakuvanaan upeaääninen ja valovoimainen laulajatar Aili Ikonen. Yhtyeen ohjelmisto on koottu monipuolisesti ”First Lady Of Songin” pitkän uran varrelta. Mukana on niin romanttisia balladeita, vauhdikkaita bebop-numeroita kuin lattaritunnelmiakin.

Tuttujen kappaleiden uusista sovituksista vastaa yhtyeen taiteellinen johtaja, basisti Mikko Pellinen. Rytmisektion ohella yhtyeeseen tuo lisäväriä kaksi puhaltajaa. Tribute to Ella on kunnianosoitus yhdelle kaikkien aikojen tunnetuimmista tulkitsijoista ja hänen rakastamalleen musiikille.

Aili Ikonen laulu
Mikko Pellinen basso, sovitukset
Janne Toivonen trumpetti
William Suvanne saksofonit ja huilu
Tuomas J. Turunen piano
Mikko Arlin rummut