Johanna Elinalta debyyttilevy

1046
lukukertaa

Tanskassa tällä hetkellä asuva jazzlaulaja Johanna Elina julkaisee esikoislevynsä ”Our Garden” Suomessa 23.9. ja Tanskassa 30.9. Levyn julkaisee Suomessa Eclipse Music ja Tanskassa Divine Records. Johanna juhlistaa levyn julkaisua myös lyhyellä kiertueella.

Johanna tunnetaan kenties parhaiten lauluensemble IKI:n jäsenenä, jonka riveissä hän on jo julkaissut paljon kiitosta saaneen levyn. Soolodebyytillään Johanna liikkuu vaivattomasti jazzin, popin ja maailmanmusiikin välissä; samaan tyyliin kuin Joni Mitchell tai Tori Amos, mutta herkemmällä otteella. Laulut ovat pääosin Johannan omaa käsialaa, ja taustalleen hän on saanut yhtyeellisen pohjoismaiden parhaita jazzmuusikkoja. August Rosenbaum (DK) – piano, Francesco Bigoni (ITA) – tenorisaksofoni, Henrik Olsson (SWE) – kitara, Joel Illerhag (SWE) – bass sekä Håkon Berre (NO) – rummut.

Johanna Elinan levynjulkaisukiertue sisältää viisi keikkaa Suomessa sekä virallisen julkaisukonsertin Kööpenhaminassa.

Kiertueaikataulu:
22/09 Suisto Klubi,Hämeenlinna
23/09 Poppari, Jyväskylä
26/09 K-klubi,Kuopio
27/09 Liberte, Helsinki
28/09 Rytmihäiriöklubi/ Juttutupa, Helsinki
30/09 Christianshavn’s Beboerhus, Kööpenhamina