Club for Five kiertää UMOn kanssa

1152
lukukertaa
Kuva: Jukka Rapo, kuvankäsittely: Tommi Mäkelä.

 

Kuva: Jukka Rapo, kuvankäsittely: Tommi Mäkelä.

Lauluyhtye Club For Five ja jazzorkesteri UMO esiintyvät Helsingin Musiikkitalossa, Jyväskylän Paviljongissa, Espoon Tapiolasalissa, Turun Logomossa ja Porin Promenadikeskuksessa Erilaisella Tangokonsertillaan 20.-24.9. Syksyn ehdottomassa viihde-spektaakkelissa tarjoillaan Unto Monosen ja Toivo Kärjen ikivihreitä tangoja uusina ja yllättävinä versioina.

Erilainen tangokonsertti on kunnianosoitus kahdelle suomalaiselle säveltäjälegendalle. Monosen ja Kärjen tuttuihin sävelmiin avautuu uusi näkökulma, kun hyvin epätavallinen kokoonpano   - big band ja viisihenkinen lauluyhtye  -  tuo omissa tulkinnoissaan yhteen erilaisia musiikkimaailmoja. Kohtalokas tango yhdistyy jännittävällä tavalla elokuvamusiikkiin, jazziin, discoon tai rockiin. Kekseliäät sovitukset, joista vastaavat mm. Marzi Nyman Pessi Levanto ja Mikko Hassinen, vievät suomalaissäveliä ympäri maailman Amerikasta Argentiinaan ja Kuuban kautta Portugaliin.

– Olemme halunneet jo kauan tehdä suomalaisen tangokonsertin, koska arvostamme paljon Unto Monosen ja Toivo Kärjen elämäntyötä. Meillä oli UMOn kanssa yhteinen kiinnostus tutkia, mitä kaikkea uutta vanhojen sävelten takaa löytyy, Club For Fivesta tuttu laulaja Jouni Kannisto kertoo.

Aiemmin Club For Five on tehnyt yhteistyötä UMOn kanssa 2009-2010 säveltäjä Jukka Linkolan ohjelmistolla. Kevään Erilainen Tangokonsertti -kiertue oli suuri menestys

Vuosia konserttiyleisön kestosuosikkina pysynyt Club For Five on Maija Sariolan, Jouni Kanniston, Tuukka Haapaniemen, Eeppi Ursinin ja Juha Viitalan muodostama lauluyhtye. Club For Fiven uusi suomenkielinen levy Ihmiset ilmestyy 26.10.2011.

Club For Five & UMO: Mononen ja Kärki – Erilainen Tangokonsertti
Paviljonki, Jyväskylä Ti 20.9.2011 klo 19.00
Tapiolasali, Espoo Ke 21.9.2011 klo 19.00
Musiikkitalo, Helsinki To 22.9.2011 klo 19.00 (loppuunmyyty)
Logomo, Turku Pe 23.9.2011 klo 19.00
Promenadikeskus, Pori La 24.9.2011 kl0 19.00
Liput: 32 e, ennakkoon Lippupalvelusta (Turku: Lippupiste)