Madeline Eastman konsertoi Sibelius-Akatemiassa

1108
lukukertaa
Madeline Eastman

Madeline Eastman

Kotikaupungistaan San Franciscosta ympäri maailmaa operoiva, pidetty jazzlaulajatar ja kouluttaja, Madeline Eastman saapuu pitkästä aikaa konsertoiman Suomeen, Sibelius-Akatemian kamarimusiikkisaliin, perjantaina 1.4. klo 19. Eastman vieraili Suomessa viimeksi 1990-luvun puolella, jolloin hän kävi Suomessa useasti opettamassa ja konsertoimassa mm. UMO:n solistina.

Madelinea säestää ”Inside Out” -konsertissa kotimaisista jazzmuusikoista ja Sibelius-Akatemian jazzosaston opettajista koostuva yhtye: Jarno Kukkonen (kitara), Riitta Paakki (piano), Ville Huolman (basso) sekä Markus Ketola (rummut). Konsertin ohella Eastman opettaa Sibelius-Akatemian Jazzosastolla ja Musiikkikasvatuksen osastolla.

Madeline Eastman on julkaissut vuoden 1990 “Point of Departure” -äänitteestä lähtien 6 CD-tallennetta omalla Mad-Kat -levymerkillään, joiden muusikkokaarti sisältää todellista jazzin eliittiä: Tony Williams, Phil Woods, Cedar Walton, Kenny Barron, Tom Harrell…

Eastmanin esiintymisissä korostuu – vaikuttavan rytminkäsittelyn ja muun musiikillisen osaamisen ohella – vahva läsnäolo ja luonteva kommunikointi yleisön kanssa: “People will take the ride with you if you set it up right. There’s a way to break the ice. And then you can do anything. You can sing ‘Freedom Jazz Dance’ to 80-year-olds and they’re cool.”

”Inside Out” -konsertissa kuullaan valittuja paloja Madelinen monipuolisesta, niin jazzstandardeja, balladeja, kuin moderneja jazzklassikkojakin sisältävästä ohjelmistosta.

www.madelineeastman.com

Madeline Eastman ”Inside Out”
1.4. kl0 19.00 Sibelius-Akatemia,
Kamarimusiikkisali, Pohjoinen Rautatiekatu 9
Liput:10/7 €
www.lippu.fi / p. 0600 900900 tai tuntia ennen ovelta