Elokuvamusiikkia Moon Riveristä Pekka Puupäähän

2269
lukukertaa
Marianna Jakobsson.

Marianna Jakobsson.

Marianna Jakobsson yhtyeineen esittää kotimaisia ja ulkomaisia elokuvasävelmiä uudelleen sovitettuina versioina, ajan henkeä kunnioittaen. Elokuvamusiikkia tunnelmasta toiseen aina hieman melankolisesta Moon Riveristä Reino Helismaan humoristisiin sävelmiin Vuotalossa 25.3.

Maailma on täynnä hienoja elokuvasävelmiä. Elokuviin ja niiden sävelmiin sisältyy paljon suuria tunteita, muistoja ja tarinoita. Tässä konsertissa on mahdollisuus kuulla tunnettuja elokuvasävelmiä ja myös harvemmin kuultuja kappaleita uudelleen sovitettuina jazz-hengessä. Tunnelmaltaan kappaleet liikkuvat ilosta suruun – aivan kuten elämässäkin.

Laulaja Marianna Jakobsson on pop/jazz –laulunopettaja ja laulaja. Hän on monipuolinen muusikko ja karismaattinen esiintyjä. Hän toimii useissa erilaisissa kokoonpanoissa sekä solistina että taustalaulajana. Cover-muusikkona häneltä hoituu tyylit humpasta rockiin. Tällä hetkellä Jakobssonille ominta musiikkia on jazz- ja viihdemusiikki, jota hän esittää tämän kokoonpanon lisäksi mm. Arricone Big Bandin riveissä. Marianna Jakobsson oli keväällä 2008 mukana Ylen Mestarit tv-sarjassa, jossa kolmea nuorta esiintyjää seurattiin oman alansa mestarin opissa.

Marianna Jakobsson – laulu, Erno Tiittanen – trumpetti, Timo Tuppurainen – basso, Kaisa Kulmala – piano, Teemu Eronen – rummut

Elokuvamusiikkia Moon Riveristä Pekka Puupäähän
pe 25.3. klo 19 liput 11/ 9 €, kesto 90 min, sisältää väliajan.
Klubi-ilta, A-oikeudet, ovet avataan klo 18.30.
Vuotalo, Mosaiikkitori 2, Vuosaari, Helsinki.
Lipunmyynti: p. (09) 310 12000, vuotalo.lipunmyynti/at/hel.fi ja Lippupalvelu.