Sarmanto goes Mange

1157
lukukertaa
Heikki Sarmanto

Heikki Sarmanto

Heikki Sarmanto on yksi kansainvälisesti arvostetuimpia suomalaiseksi jazzmuusikoita. Hän on tuottelias ja musiikin raja-aitoja rikkova säveltäjä ja pianisti. Mange sudissa Sarmanto esiintyy eri kokoonpanoilla neljä kertaa kevään aikana.

Sarmanto konserttiin liittyy aina kolmen ruokalajin illallinen, joka on valittu Heikin suosikkiruuista. Vajaan tunnin kestävä konsertti esitetään alku- ja pääruuan välissä. Tervetuloa nauttimaan harvoin Suomessa esiintyvän legendan virtuoosimaisuudesta.

Esiintymispäivät:

Ke 23.3 klo 20.00 Pamela – Heikki Sarmanto – When I Was With You

Laulajatar Pamela Kilpeläisen ja Heikki Sarmannon romanttinen laulelmailta. Pamela tulkitsee ikivihreitä
sävelmiä ja Heikki Sarmannon sävellyksiä soololevyltään ” When I Was With You ”.

Ke 13.4 klo 20.00 Maija Hapuoja – Heikki Sarmanto

Legendaarinen Sarmanto-Hapuoja Duo esittää Sarmannon klassikoiksi muodostuneita lauluja suomalaisten runoilijoiden (Pohjanpää,Hellaakoski,Leino,Saarikoski) teksteihin.

To 21.4. klo 20.00 Jarmo Mäkinen – Heikki Sarmanto

Näyttelijä Jarmo Mäkinen hämmästyttää laulajana Sarmannon Lauri Viidan runoihin säveltämien laulujen tulkitsijana. Ohjelmassa myös Sarmannon englanninkielisiä lauluja,pianossa kukas muu kuin Heikki!

Ke 4.5 klo 20.00 Leino-Sarmanto-Välipakka

Laulaja Juki Välipakka tulkitsee uudella, persoonallisella ja raikkaalla tavalla Heikki Sarmannon Eino Leinon teksteihin säveltämiä tunnettuja ja rakastettuja lauluja.Säveltäjä pianon ääressä.

MENU SARMANTO (konsertti ja illallinen) 58€

Kurpitsarisotto tai härkäcarpaccio
*
Härän sisäfilettä tai Meriahventa ja cassouletpataa
*
Creme brulee