SOI levynjulkistamiskiertueella

1520
lukukertaa

SOI-yhtye esittelee kiertueellaan ”Koiperhonen”-sarjan uusia lauluja. Levyllinen uutta musiikkia ilmestyy 6.3.2006 Texicallin Impala-merkillä.

2003 ilmestyneeseen ensilevyyn (pehmeä / texicalli records) verrattuna ”koiperhonen” on selkeästi tummasävyisempi kokonaisuus. Laulut käsittelevät ihmisen eloa eri ristipaineiden keskellä. Pinta on edelleen ehyt ja kuulas, mutta alla kuplii synkempi materia. Tyylillisesti laulut kiinnittyvät entistä vahvemmin 70-luvun pop-henkeen.

SOIn kolme laulajatarta, Sony Jazz Award 2003 -palkinnon saanut Johanna Iivanainen, Lady Summertime 2001 -kilpailun voittaja Eeppi Ursin ja Mertzi Rajala kuuluvat nousevien suomalaisten nais- solistien valikoituun joukkoon. SOIn omintakeinen, akustinen instrumentaatio rakentuu yhtyeen sielukkaiden muusikoiden varaan: sellisti Riikka Lampinen, kitaristi Kalle Kalima, urkuri Mikko Helevä ja perkussionisti Mongo Aaltonen antavat yhtyeelle sen kiinnostavan ja kiitellyn oman äänen. Laulut on säveltänyt Kalle Kalima ja sanoittanut Essi Kalima. Suomen Kulttuurirahasto on tukenut hanketta.

Johanna Iivanainen – laulu
Eeppi Ursin – laulu
Mertzi Rajala – laulu
Riikka Lampinen – sello
Kalle Kalima – kitara, säv.
Mikko Helevä – urut
Mongo Aaltonen – perkussiot
Essi Kalima – san.

Kiertue:
Ti 7.3. Kerava, Keravan teatteri
Ke 8.3. Turku, Kupittaan paviljonki
To 9.3. Jyväskylä, Jazzbar
Pe 10.3. Helsinki, Ateneum sali