Teemu Viinikainen minikiertueella Keski-Suomessa

574
lukukertaa
Kuva: Ville Paul Paasimaa.

Kitaravirtuoosi Teemu Viinikainen esiintyy Jazz Jkl Collectiven solistivieraana Jazz Jkl ry:n vuoden viimeisillä jazzklubeilla, jotka järjestetään Jyväskylän Popparissa to 15.12., Viitasaaren teatterisalissa pe 16.12. ja Petäjäveden Auditorio Miilussa 17.12. Ohjelmassa on jouluaiheisia jazzkappaleita sekä kitarajazzklassikoita.

Teemu Viinikainen on jo parinkymmenen vuoden ajan kantanut Suomen ykkösjazzkitaristin manttelia. Kitaristin osaaminen on noteerattu ympäri maailmaa ja häntä on tituleerattu modernin jazzkitarismin edelläkävijöiden, Pat MethenynWayne Krantzin ja John Scofieldin viitoittaman polun jatkajaksi.

Neli-ikäpolvinen Jazz Jkl Collective esittää klubeillaan perinteistä ja monipuolista jazzmusiikkia vaihtuvien teemojen ja solistivierailujen elävöittämänä. Collectiven klubit ovat osa Jazz Jkl ry:n toimintaa. Vuonna 2017 perustetun yhdistyksen järjestämät jazzmusiikin livetapahtumat ovat elävöittäneet myös muun Keski-Suomen keikkatarjontaa syksystä 2021 alkaen.

Teemu Viinikainen – kitara
Tuomas Paukku – kitara
Marian Petrescu – piano
Pekka Törmänen – kontrabasso
Kasper Halttunen – rummut

Torstain jazzklubi: Jazz Jkl Collective feat. Teemu Viinikainen Ravintola Popparissa to 15.12. klo 19Liput 15/10 €Lippujen ennakkovaraus:https://forms.gle/oFtuHBHX6v4sCv3E8

Tapahtuma Facebookissa:

https://fb.me/e/1XTgmQoVr

Viitasaaren jazzklubi: Jazz Jkl Collective feat. Teemu Viinikainen Viitasaaren teatterisalissa pe 16.12. klo 19Liput 15/10 €

Lippujen ennakkovaraus:https://forms.gle/AJCowBUkaNi2Xy1D6

Tapahtuma Facebookissa:https://fb.me/e/3igXMKQIW

Petäjäveden jazzklubi: Jazz Jkl Collective feat. Teemu Viinikainen Auditorio Miilussa la 17.12. klo 17Liput 15/10 €

Lippujen ennakkovaraus:https://forms.gle/nwt3XrR4GRiMeK688

Tapahtuma Facebookissa:

https://fb.me/e/2ejzpaVNo