Jazz Jkl Livessä 2.10. riemuisaa maailmanmusiikkia viiden kansallisuuden voimin

401
lukukertaa

Mariana Zwarg Sexteto Universal esiintyy Jazz Jkl Live -konserttisarjassa Popparissa lauantaina 1.10. Viidestä eri kansallisuudesta (BR/DK/DE/FR/FI) koostuva sekstetti sekoittaa musiikissaan värikkäästi brasilialaista musiikkiperinnettä, jazzia ja maailmanmusiikkia. 

Laajalti Euroopassa ja Brasiliassa esiintynyt kokoonpano juhlistaa nyt keskellä koronapandemiaa julkaistua levyään, Nascentes. Yhtye perustettiin vuonna 2016 juhlistamaan legendaarisen brasilialaismuusikko Hermeto Pascoalin 80-vuotisjuhlia vakiintuen pian kiinteäksi kokoonpanoksi. Yhtyeenjohtaja ja puupuhaltaja Mariana Zwarg on Pascoalin kummitytär. Sexteto Universalin kokoonpanoon kuuluu jyväskylälänen perkussionisti Sami Kontola, joka on syventynyt brasilian musiikkikultturiin asuen pitkiä ajanjaksoja Rio De Janeirossa.Mette Nadja Hansen (DE) – lauluMariana Zwarg (BR) – saksofoni, huilutJohannes von Ballestrem (DE) – pianoRicardo Sá Reston (BR) – bassoSami Kontola – perkussiotPierre Chastel (FR) – rummutJazz Jkl Live: Mariana Zwarg Sexteto Universal Ravintola Popparissa la 1.10. Klo 19. Liput 20/15€

Lippujen ennakkovaraus

Tapahtuma Facebookissa

…..

www.jazzjkl.fi

www.fb.com/jazzjkl

instagram.com/jazzjkl/