Antti Mustakalliosta Linnajazzin uusi toiminnanjohtaja

959
lukukertaa
Antti Mustakallio.

Hämeenlinnan soitannollisen kerhon johtokunta on valinnut 18.10.2019 kokouksessaan Antti Mustakallion Linnajazzin uudeksi toiminnanjohtajaksi. Mustakallio valmisteli HSK:n hallitukselle kehittämissuunnitelman, jonka hallitus hyväksyi vuoden 2020 suunnittelun pohjaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että Linnajazz tapahtumana jatkuu.

Tehdyn suunnitelman mukaan Linnajazzissa säilyy vanhoja hyviksi havaittuja elementtejä ja kehittämissuunnitelmaan otetaan myös uusia avauksia. Tavoitteena on tapahtuman näkyvyyden kasvu ja se, että koko kaupunki soi. Eri musiikin käyttäjäryhmille haetaan erilaisia mahdollisuuksia nauttia elävästä musiikista. Sunnuntain piknik-konsertti puistossa on tapahtuman säilyvää ydintä.

Ensi vuosi on yhdistykselle kaksinkertainen juhlavuosi; HSK on suomen vanhin rytmimusiikin yhdistys ja täyttää ensi vuonna 75 vuotta. Linnajazz tapahtumana täyttää puolestaan ensi vuonna 30 vuotta. Vuonna 2020 on kaksinkertainen syy juhlia! Julkaisemme tarkemman suunnitelman heti kun se valmistuu.

Antti Mustakallio on järjestänyt jo vuosien ajan Retoriikan kesäkoulu -viestintätapahtumaa Hämeenlinnassa. Hän on myös aktiivinen musiikin harrastaja ja soittaa hämeenlinnalaisissa big bandeissa pasuunaa. Johtokunta toivottaa Antin lämpimästi tervetulleeksi ja uskoo, että Linnajazz saa Antin mukaan tulon kautta uusia muotoja. Samassa yhteydessä hallitus kiittää tapahtumaa pitkään luotsannutta Timo Lehtoa merkittävästä panoksesta kaupungin musiikkielämän elävöittämiseksi.

– Olen erittäin tyytyväinen tähän tilanteeseen. Timo Lehto on tehnyt mittavan ja pitkän työn Linnajazzin kehittämiseksi. Antti jatkaa tästä osittain vanhalta ja osin uudelta pohjalta. Nyt toivon, että saamme markkinointisopimuksen kaupungin kanssa nopeasti aikaan! Jukka Lindberg, HSK:n johtokunnan puheenjohtaja