Bowman Trion odotettu toinen albumi julkaistaan 1.11.2019

1277
lukukertaa

We Jazz Records julkaisee kansainvälistäkin mainetta jo saavuttaneen Bowman Trion odotetun toisen albumin 1.11. Rumpali-säveltäjä Sami Nummelan, basisti Joonas Tuurin ja trumpetisti Tomi Nikun muodostama yhtye on tiukka bändiyksikkö, jonka vähäeleisen intensiivinen musiikki tulee lähelle kuulijaa. Bowman Trion soundia onkin kuvattu osuvasti termillä ”loft jazz”.

Bowman Trion ensimmäinen levy aloitti samalla We Jazz -levymerkin julkaisutoiminnan syksyllä 2016 ja nyt tarina saa hienon jatko-osansa. Levyä kuuntelemalla voi huomata miksi Bowman Trio kiinnostaa jo Suomen rajojen ulkopuolellakin. Bändi on tähän mennessä esiintynyt mm. Berliinin XJAZZ-festivaaleilla ja lukuisilla kotimaisilla keikka-areenoilla.

Bowman Trion Persistence saa julkaisunsa mustana ja ”auringonkeltaisena” värivinyylinä, CD:nä ja digitaalisesti. Albumin LP- ja CD-versioiden mukana seuraa liner notes -teksti, jonka on toimittanut levyn yhtyeen kanssa tuottanut Matti Nives.

Bowman Trio: Persistence
We Jazz Records LP/CD/digi (WJLP17/WJCD17)
julkaisupäivä 1.11.2019
jakelija Suomessa: Playground Music

1. Willows Intro / 2. Persistence / 3. Badwater / 4. Mä en jaksa / 5. Willows Outro / 6. The Chase / 7. My Horse / 8. Mac Elliot / 9. Sista sommardagen

Bowman Trio
Sami Nummela, rummut / Tomi Nikku, trumpetti / Joonas Tuuri, basso

Sävellykset: Sami Nummela (paitsi The Chase, Tomi Nikku)
Tuotanto: Matti Nives & Bowman Trio
Äänitys, miksaus ja masterointi: Juho Luukkainen
Valokuvat: Juho Luukkainen
Kuvitus: Vera Lönnqvist
Design: Matti Nives

Bowman Trio esiintyy Tavastialla 23.10. We Jazzin ja All Dayn yhteistuotantokeikalla legendaarisen Roy Ayersin tähdittämän illan avausesiintyjänä.

All Day X We Jazz: Roy Ayers (US), Bowman Trio
ke 23.10 Tavastia (Urho Kekkosen katu 4-6)
Tapahtuma Facebookissa
Liput ennakkoon Tiketistä

https://wejazzrecords.bandcamp.com/
http://www.facebook.com/bowmantrio/

#wejazzrecords