Sangyeon Park Niklas Winterin vieraana kolmella keikalla

1146
lukukertaa

Kitaraduo esittää Suomen-kiertueellaan omia sävellyksiä sekä tulkintoja jazz evergreen-kappaleista.

Sangyeon Park on opiskellut Haagin konservatoriossa Hollannissa mm. Martijn van Itersonin kanssa ja nykyään hän johtaa omaa kvartettia Soulissa. Hän on Koreassa myös arvostettu sessiomuusikko. Tämä on etelä-korealaisen Parkin ensimmäinen Suomen-vierailu. Sangyeon Parkin vimeisin levy ’Traces Behind’ julkaistiin 2014.

Niklas Winter viettää vuonna 2019 50-vuotisjuhlia soittamalla eri kitaristien kanssa duokonsertteja sekä herättämällä henkiin sekä vanhoja että uusia bändikuvioita. Seitsemän omalla nimellä albumia julkaissut Winter on opiskellut maineikkaassa Berklee College Of Musicissa ja soittokavereina ovat vuosien varrella olleet mm. Ulf Wakenius, Jesse Van Ruller, Kenny Wheeler, Severi Pyysalo ja Teemu Viinikainen. Viimeisin levy nimeltään ’You’ julkaistiin syksyllä 2018.