Olavi Louhivuorelle Erik Lindström -palkinto

1455
lukukertaa

Suomen Jazz & Pop Arkiston yhteydessä toimivan Erik Lindströmin rahaston vuoden 2004 apuraha on myönnetty jazzmuusikko Olavi Louhivuorelle. 2000 euron apuraha on tarkoitettu ulkomaan opintoihin. Apurahan luovutti Erik Lindström Suomen Jazz & Pop Arkiston illassa ravintola Storyvillessä Helsingissä 26.5.2004.

Olavi Louhivuori (s. 1981) on rumpali, säveltäjä ja sovittaja. Hän on voittanut nuorten pohjoismaisten jazzyhtyeiden kilpailun kaksi kertaa yhtyeissä Joona Toivanen Trio (2000) ja Ilmiliekki Quartet (2002). Muita Louhivuoren yhtyeitä ovat Oddarrang, Joonas Ahonen Pure, Aki Rissanen Trio sekä M. A. Numminen Greatest Hits. Louhivuori opiskelee Sibelius-Akatemian jazzosastolla. Hän tulee käyttämään Erik Lindströmin rahaston apurahan New Yorkin opintomatkaan syksyllä 2004.