Jyväskylässä varaslähtö kesän upeimpaan jazzviikonloppuun

1340
lukukertaa
KAMA Kollektiv.

Summer Jazz Club​in kesä huipentuu torstaina 29.8. klo 20, kun lavalle nousee jälleen kaksi loistavaa ja mielenkiintoista suomijazzin taivaalle kiitävää nuorta yhtyettä. Klubi ottaa varaslähdön jazzin pariin ennen viikonloppuna Lounaispuistossa järjestettävää viini ja jazz -festivaali Wine Gardenia.

Viimeiselle Summer Jazz Clubille saapuu vieraaksi kansainvälinen ​KAMA Kollektiv​, joka leikittelee skandinaavisen jazzin ja populaarimelodioiden välillä maalaten lumoavia maisemia. Yhtye julkaisi tänä vuonna esikoisalbuminsa ja Summer Jazz Clubin esiintyminen on osa yhtyeen levyjulkaisukiertuetta.

KAMA Kollektiv:
Kirsi-Marja Harju – trumpetti, laulu, mbira, sävellys Aurora Hentunen – piano
Jonathan Nagel – kontrabasso, sävellys
Yoad Korach – rummut

Spotify.

KAMA Kollektiv​en lisäksi lavalle astelee Jyväskylässä jo muutaman vuoden ihastusta herättänyt Musta Nasa, joka tunnetaan hurjasta vauhdistaan ja taidokkaista sovituksistaan. Yhtyeen ytimenä toimii Panu Korhosen, Veli-Matti Silanterän ja Markus Snellmanin muodostama trio, joiden saumaton yhteissoitto vie kuulijan hurjalle matkalle kekseliäiden rytmien ja kuvan kauniiden melodioiden maailmaan. Vahvoihin sovituksiin perustuva ohjelmisto sisältää jazzstandardeja, populaarimusiikin klassikoita, Chopinin pianotaidetta sekä Panu Korhosen alkuperäissävellyksiä.

Musta Nasa:
Panu Korhonen – piano Veli-Matti Silanterä – basso Markus Snellman – rummut

Summer Jazz Club Popparissa torstaina 28.8. klo 20 Liput 10/6 €

Poppari
Puistokatu 2 – 4 (Aren aukio, käynti Ilmarisenkadun puolelta) 40100 Jyväskylä

www.summerjazzclub.com