G Livelabin lokakuussa mm. The Necks ja Julian Lage Duo

939
lukukertaa

Lisäksi klubilla esiintyvät muun muassa rumpali Teppo Mäkysen johtama jazztrio 3TM, levynjulkaisuaan juhlistava Jarkko Martikainen & Luotetut miehet, maamme tunnetuin barokkiviulisti Kreeta-Maria Kentala, rakastettu pop-kokoonpano Pimeys, indie-sensaatio M sekä kotimaisen kosmisen musiikin legenda Esa Kotilainen.

Valoa pimenevään syksyyn tuovat G Livelabin lokakuun keikat, joilla nähdään erinomainen kattaus ajankohtaisten kotimaisten artistien esiintymisiä kansainvälisten huippunimien vierailuilla maustettuna. Lokakuun konsertit polkaistaan juhlavasti käyntiin 2.10. kun naiskuoro KYN ja harmonikkataitelija Johanna Juhola yhdistävät voimansa ja kantaesittävät viisiosaisen Keinuva tyttö -sarjan. Kuun ensimmäisenä perjantaina Nordic Highway -kiertue tuo G Livelabiin modernin kansanmusiikin pohjoismaiset helmet, ja illassa esiintyvät norjalainen blues folk -laulaja Jørgen Sandvik, ruotsalainen folk-pop-duo Långbacka/Bådagård sekä jousikkotaituri Pekko Käppi K:H:H:L-yhtyeineen.

Grammy-ehdokkuuden vastikään pokannut amerikkalaiskitaristi Julian Lage esiintyy duona 17.10. ja seuraavana päivänä lavan valtaa australialainen avantgardetrio The Necks, joka julkaisi elokuussa mittavan uransa 20. albumin The Body. Kotimainen laulaja-lauluntekijä Jarkko Martikainen saapuu niin ikään klubille uuden julkaisunsa tiimoilta, sillä YUP-keulamies päättääLuotetut miehet -kokoonpanonsa Aina auki -levyn julkaisukiertueen G Livelabiin 20.10. Syntetisaattorivelho Esa Kotilainen palaa klubille 25. päivä ja nauhoittaa uuden, Olhavan vuorelta äänitettyä materiaalia sisältävän albuminsa livenä paikan päältä.

Muihin lokakuun esiintyjiin lukeutuvat suomirock-legenda Pauli Hanhiniemi, Emma-palkittu jazztrio 3TM, indie-sensaatio Younghearted, Minna Pensolan emmännöimällä Klasariklubilla vieraileva barokkiviulisti Kreeta-Maria Kentala, uusimman albuminsa Order Of Nothingnessmateriaalia esittävä Jimi Tenor Band, UMO Jazz Orchestra solistinaan Teemu Viinikainen, kotimainen suosikkikokoonpano Pimeys, nouseva rockyhtye Matka Maailman Ympäri, elektronista poppia esittävä laulaja-lauluntekijä M, kotimaisen folkin nouseva nimi Ylva Haru,Helmi Levyt -rosterin kaksi erinomaista yhtyettä Muuan Mies ja Arwi Of Lovers, pitkän linjan brittikoomikko Paul Westlake sekä huippusuosittu latinalaisen rytmimusiikin klubi Club Choke.

G Livelabin tuoreimpiin konserttijulkistuksiin lukeutuvat tähtipianisti Iiro Rantalan ja maamme eturivin jousisoittajista koostuvan Jousia Ensemblen esitys, mm. Steve Reichin musiikkia klubilla tulkitseva kitaristi Ismo Eskelinen, osana We Jazz -festivaalia esiintyvät brittiläis-ruotsalainen jazztrio Enemy sekä kotimaisen jazzin tähtisikermä Ilmiliekki Quartet, Klasariklubilla vieraileva oopperaryhmä The Fabulous Bäckström Brothers, ranskalais-suomalainen pop-duo Eva & Manu sekä osana Pohjoismaisia Musiikkipäiviä klubilla esiintyvät jazzyhtye Liberty Ship sekä elektroakustisen taidemusiikin kärkinimi defunensemble. Lisää ohjelmistoa julkistetaan jatkuvasti.

G Livelabin ja Radio Helsingin yhteinen Ystäväklubi on lanseerattu ja klubin jäsenille tarjotaan lukuisia etuja. Jäsenet pääsevät klubin keikoille, muihin kulttuuritapahtumiin sekä esimerkiksi museoihin kaksi yhden hinnalla. Liittymisetuna jäsenille tarjotaan myös kaksi lippua vapaavalintaiseen G Livelabin konserttiin, minkä lisäksi jäsenyyteen kuuluu alennuksia ravintoloihin, kahviloihin ja vaatekauppoihin. Ystäväklubin kaikki edut löytyvät myös G Livelabin omasta applikaatiosta.

Ystäväklubin lisätiedot ja liittymisohjeet osoitteessa: https://www.glivelab.fi/ystavaklubi/.

G Livelabin pääsyliput ovat myynnissä klubin omassa lippukaupassa ja mobiilisovelluksessa, sekä nyt myös Lippupisteen ja Tiketin myyntipisteissä.

G Livelabin tuleva ohjelmisto alla ja keikkojen tarkemmat tiedot klubin verkkosivuilla: http://glivelab.fi/events.

Klubin tuleva ohjelmisto on nähtävissä myös G Livelabin mobiilisovelluksessa, jolla on myös mahdollista ostaa lippuja tuleville keikoille ja tilata juomia suoraan pöytään klubilla. Sovelluksen voit ladata ilmaiseksi App Storesta ja Google Playstä.

G LIVELAB / LOKAKUU 2018

2.10. 19:00 KYN & Johanna Juhola Reaktori: Keinuva tyttö
3.10. 19:00 Kansallinen lauluklubi: Pauli Hanhiniemi
4.10. 19:00 3TM
5.10. 20:00 Nordic Highway: Jørgen Sandvik (NO) + Långbacka/Bådagård (SE) + Pekko Käppi & K:H:H:L
6.10. 20:00 Younghearted *loppuunmyyty*
8.10. 20:00 Klasariklubi: Kreeta-Maria Kentala
10.10. 20:00 Jimi Tenor Band
11.10. 20:00 UMO + Teemu Viinikainen
12.10. 20:00 Pimeys + Matka Maailman Ympäri
17.10. 19:00 Julian Lage Duo (US)
18.10. 19:00 The Necks (AU)
19.10. 20:00 M + Ylva Haru solo
20.10. 20:00 Jarkko Martikainen & Luotetut miehet
20.10. 23:00 Club Choke
25.10. 19:00 Esa Kotilainen: Jäänalainen II & Olha
26.10. 20:00 Muuan Mies + Arwi Of Lovers
27.10. 19:00 G Livelabin Komediaklubi: Paul Westlake

G LIVELAB / TULEVAA OHJELMISTOA

1.11. 19:00 Kalle Ahola
2.11. 20:00 Silvennoinen & Maijanen Band *loppuunmyyty*
5.11. 19:00 PuKama Chamber: Iiro Rantala & Jousia Ensemble ”The Mozart Project”
6.11. 19:00 Aaron Parks & Little Big (US)
7.11. 19:00 Kansallinen lauluklubi: Eva & Manu
7.11. 22:00 POMP: Liberty Ship
8.11. 22:00 POMP: defunensemble
9.11. 22:00 POMP: Freaky Friday
12.11. 20:00 Klasariklubi: The Fabulous Bäckström Brothers
14.11. 19:00 Club Harha: Taikuutta & Mentalismia
16.11. 20:00 The Ghost of Bruce Springsteen & The E Street Band
20.11. 20:00 Marquis Hill Blacktet (US)
24.11. 20:00 Ruudolf
26.11. 20:00 Masayoshi Fujita (JP) + Tomutonttu
29.11. 19:00 Atomic (NO/SE)
30.11. 20:00 Yona
5.12. 19:00 Johanna ja Mikko Iivanainen, Maria Kalaniemi & Timo Alakotila: Seimiyö
7.12. 20:00 We Jazz 2018: Enemy (UK/SE) + Ilmiliekki Quartet
10.12. 19:00 PuKama Chamber: Ismo Eskelinen ”Daydreams & Counterpoint”

G Livelab on 180 asiakaspaikkaa sisällään pitävä, elokuussa 2016 avattu klubi, joka on suunniteltu ensisijaisesti kokonaisvaltaisen musiikkielämyksen ehdoilla. Klubin ohjelmisto koostuu huipputason esiintyjistä eri musiikinlajeissa ja tilassa kuullaan elävää musiikkia keskimäärin 3-4 iltana viikossa.

http://facebook.com/glivelab
http://instagram.com/glivelab
http://twitter.com/glivelab